Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.sportske.net/vest/kosarka/lo ... 92849.html

Морам да кажем да сам много изнервиран чињеницом да бре много лажу, мада сам ја то и знао, али опет бре. И сада ће сви да прочитају ово, а нико неће да одгледа клип на коме има шта је он тачно рекао и ето. Много ружан осећај, као у купу у Крагујевцу 2012 где сам био, и устајем сутра, читам вести и размишљам да л' сам ја луд или који меч су гледали они што су извештавали са њега, тј писали сутрадан о дешавањима?!

Ja mislim da mi apsolutno nemamo sta da trazimo sa ovim amerima... jesu Turci odigrali magicnih 25minuta, ali mislim da je taj njihov tim mnogo iskusniji od naseg i mislim da su se sve vreme drzali takticke igre i celog napada dok su s druge strane odlicno trcali nazad i igrali onu zonu sto je po meni najpametnije protiv onakvih zverova.

Ali videlo se cim su ameri malo poceli odbranu da igraju zgazili su ih. Tu i dolazi pitanje trenera u njihovom timu, koji mislim da bi mogao da bude i moj deda na kraju krajeva.
The Answer napisao:Zamisli da mi uopste dodjemo u mogucnost da igramo sa Amerima :lol: Sutiracu se u dupe od srece, castim ceo forum ako se to desi :D
Ja te drzim za rec, za ostale forumase ne znam...

Mogla bi da bude vrhunska utakmica spanija-brazil
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ljudi,jel ima neka šema sa fibom i SP kao sa league passom za nba.
neda mi se jebat sa nekvalitetnim streamovima,HTV katastrofalan kao i uvijek prenosi samo naše.
ako itko zna više nek okači link.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Ma Ameri su po meni druga dimenzija... I slazem se sa Salvatore(o)m da bi utakmica Brazil-Spanija mogla biti jako zanimljiva i mislim da su Brazilci jedni od retkih koji bi mogli da im skinu skalp.
Korisnikov avatar
By Peja
Mislim i ja da Brazil vcr moze dobiti Spaniju

I jednima i drugima je glavna snaga centarska linija, pritom su ujednacene. Ako Marselinja krene sut...lako ih mogu iznenaditi
Takodje nije nebitno sto Spanci ulaze u ovo posle dve 20+ pobede nad dosta slabijim protivnicima, mozda su se malo opustili
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]