Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
Zex88 napisao: Sre Jul 13, 2022 9:04 pm
gramada napisao:
Zex88 napisao: Sre Jul 13, 2022 9:00 pm Nanuli je novo pojačanje.. Izgleda da su pronašli naftu u klupskim prostorijama..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Sta i vi potpisujete ima kod vas nafte..................... tu je negde
Nama su najbolji igrači otišli,vi ste svoje sve zadržali i na to dovodite sve što padne na pamet,nije baš ista situacija..

Stoji da je tako mislio sam u smislu dovodite dobra pojacanja a sta ce da bude tokom sezone niko ne zna, mada sada sa EL i ABA bice dosta derbija sto je dobro za gledanje...........
Korisnikov avatar
By gramada
MileBL napisao: Sre Jul 13, 2022 9:23 pm I kod nas razna imena kruze, bice sigurno jos skupih igraca
Sad opet ostaje pitanje odkud odjednom da se ovoliko povecavaju budzeti kkcz i kkp, sta se zeli postici, sta ima drzava od toga, znam da rezimi vole zabavljati narod raznim igrama ali opet reprezentacija ce biti u ogromnom minusu, jedino da uslov klubovima bude pustanje domacih igraca za kvalifikacije kao sto to rade Turci
Dobro zapazanje, a od doamcih slaba vajda ove godine, u svakom slucaju repr. tone sve dublje............
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zex88 napisao:Naneli je novo pojačanje.. Izgleda da su pronašli naftu u klupskim prostorijama..

Nisu tu, nego u cacku. Kazu najveca busotina do sada, od kad je sveta i veka

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:
Zex88 napisao:Naneli je novo pojačanje.. Izgleda da su pronašli naftu u klupskim prostorijama..

Nisu tu, nego u cacku. Kazu najveca busotina do sada, od kad je sveta i veka

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
A onda ok..:)

Korisnikov avatar
By Zex88
@gramada Slažem se.. Deluje da će biti zanimljiva sezona..Mada,meni je i prošla bila dosta zanimljiva..

Korisnikov avatar
By Pavac
ал је испиздео лик, сикће јеботееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Naneli je top pojačanje, mada ga lično ne gotivim... On je odličan šuter, može i na 2 i na 3 da igra, ima dobar ulaz i uz sve to iskusan EL igrač koji je igrao već za Žoca. Na njegovom mestu sam priželjkivao Datomea, ali dobro... Ne znam koliko je timski dobar igrač, jer je teran iz Makabija prošle godine, ali je onda počeo on lično da ih vuče i odvukao ih u PO. Po mom ukusu je nešto manji divljak od Pantera, te mi nekako deluje da će biti malo teže iskontrolisati svlačionicu sa njima dvojicom, Lesorom i ovim domaćim momcima kojima je glava ko zna gde.

Ja bih najviše voleo da Panter ode i da onda dovedemo još jednog pleja i centra i da zatvaramo roster... To što ja ne vidim Exuma na 1, to je moja stvar, ako ga Željko vidi onda nam je to to, čekaće se samo centar.

Nisam zadovoljan što smo nagomilali toliko stranih plaćenika, ja sam više za domaće i ex yu igrače, jer nekako oni treba da budu okosnica tima, nekako mi je ovo nerealno i nije mi ovo Partizan, no šta je tu je... Samo da ne bude opet kao prošle godine da nas kantira neka Cedevita 2 puta ili Bursa u meču sezone.
Korisnikov avatar
By gramada
Zex88 napisao: Sre Jul 13, 2022 11:36 pm @gramada Slažem se.. Deluje da će biti zanimljiva sezona..Mada,meni je i prošla bila dosta zanimljiva..

Bogami ne ocekivano finale ABA je bilo , ostavimo po strani ogovaranje i siduje i razne gluposti , na jedan dva poseda za titulu, da bude i ove kalend. godine slicno pa kome kako, da je ostao Radonjic sigurno bi bilo borebe bas , u svakom slucaju nista se nezna ne igraju imena ipak videcemo.........
Korisnikov avatar
By djokonda
Jel to KKP praktično kompletirao tim?

Panter, Madar, Avramović, Anđušić, Eksum, Naneli, Trifunović, Glas, Lidej, Smailagić, Vukčević, Lesor, Koprivica
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 55

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]