Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Za sada smo ocajni na OI. A podgorica zasto bi se pisala ta medalja kao nasa ? Jedino taj deo teritorije ce biti i zvanicno ponovo nas, ali ne vidim kakve to veze ima sa medaljom.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam ocekivao zetvu medalja na OI,ali ni ovakav krah. Nadam se da ga ovakav udarac nece srusiti..A izdrzao ih je mnogo..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By podgorica
Ja sam i ocekivao ovako neko njegovo prosipanje, posto je bio zvijezda broj jedan na OI, koliko sam ispratio, i jos sam mu vidjeo slike s Jovankom Radicevic, i kao trazio od KSCG i RSCG , majicu ili trenerku, tako neka prica, a to s onim malercinama ne moze na dobro da izadje.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Razocaran sam pristupom i nastupom Djokovica u RIU. Necu reci neke teze reci, ali dosao je u Rio prvo u selo, a onda otisao u vilu. Glumio zvezdu tih par dana i onda je na red doslo prvo kolo i borba protiv Del Potra ( bio bi medju 5 tenisera da nije stalno povredjen ). Zreb je sto posto bio namesten, ali Djokovic je morao dobro da se spremi za mec i dobije Del Potra. On je dosao na mec nepripremljen i izgubio u prvom kolu.

Nemam reci vise da opisem ove neuspehe nasih sportista za sada. 4 takmicara u streljastvu NISTA, samo jedno finale i ispadanje u njemu posle prvog dela, Djokovic nista, svi teniseri ispali u prvom kolu...
Korisnikov avatar
By Poska
Остала су нам два најважнија спорта, који су ионако кроз историју најуспешнији, кошарка и ватерполо. Једино ми је то било и битно искрено.
By podgorica
Pa i svima nama je to bilo bitno, kosarka najvise, u vaterpolu smo pokazali odavno da smo najbolji, ipak svi smo prizeljkivali i tu Novakovu zlatnu na OI napokon.

Ali sto se ovo trenutno desava vaterpolistima, srecom izvukose x protiv madjara
Korisnikov avatar
By Zex88
Au brate.. Sta se ovo desava u Riu?Tuga,cemer i jad..

Korisnikov avatar
By Poska
Отишао Тома.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam sad, Novak se izvinjava,suze roni.. Niko ne nosi teret cele nacije kao on.. Viktor ode turisticki,Ana razmislja o svemu osim o tenisu..
Nadam se da ce ove,kao i suze iz Pariza da se vrate..Ovaj momak zazluzuje samo najbolje..Moju podrsku ce uvek imati..

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]