Stare teme
By stefan98
Sad smo razocarani, pa odmah presudjujemo. Nije bas tako crno, ali treba dosta rada, dobrih treninga sa tom jos uvek decom. Svi su oni bili i ranije u reprezentacijama, boljoh nemamo, to nam je, sto nam je. Nisu ni ove iz A bas sve bile zvezde kada su bile U20. Sta reci, procenat suta ocaj, mi nijednom u bonus neudjemo, o cemu pricamo. Neznam kakvi su treneri, ali po meni oni diktiraju taktiku, a mi je bas nismo imali.
By stefan98
Da nezaboravim, sta bi trbala jedna Turska da kaze sto ce se boriti sa nama za opstanak, Ceska!? Kako se dalje igra, jedan kru sa poslednjim iz grupa, i onda kako dalje?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
I Kataniceva i Stanacev su vec dobijali poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije. Katanic je jos mlada da igra za seniorke, a Stanacev je preniska.
Trebali smo da igramo vise timski na ovom turniru, a ne da selektor podredi igru prema Mandicki, Crvendakic i Stankovic, a ostale devojke da zaboravi.
By tremi08
Da je igra bila podredjena Dragani i Aleksandri mi bi prosli. Igra je bila podredjena Sanji koja je na svim mecevima imala vise suteva od obe i na 3 mecu Anji Spasojevic koja je vise uzela suteva od obe sto je tragicno zaista. Dragana je na 2 meca cini mi se imala samo 10 suteva za 35 minuta sto je bas bas malo. Videcemo kakva ce biti Aleksandra na U19 i U18 pa ako bude dobra treba je zvati u novembru. Sledece godine nek se igra zasniva na dvema Aleksandrama i to ce biti ok
By tremi08
Posle jucerasnje pobede,prve na turniru nase danas igraju drugi mec protiv Ceske i vec posle 1/4 gube 13-28 uz sut za 3 1/8
By tremi08
Pobeda nasih devojaka. FANTASTICNA ALEKSANDRA CRVENDAKIC,ona mora u RIO. 86-82. Crvendakic 32p,10sk,2as i 13/17 za 2 strasna partija. Stankovic 17p,11sk ,3 blokade. Spasojevic 13p,6sk,4as MAndic 12p,8sk,5as. Cehinje 15/30 za 3 i opet su izgubile. Vec zamisljam dominaciju Aleksandre na u19 prvenstvu,kada sa godinu starijim devojkama igra strava.
By Edibledi
tremi08 napisao:Pobeda nasih devojaka. FANTASTICNA ALEKSANDRA CRVENDAKIC,ona mora u RIO. 86-82. Crvendakic 32p,10sk,2as i 13/17 za 2 strasna partija. Stankovic 17p,11sk ,3 blokade. Spasojevic 13p,6sk,4as MAndic 12p,8sk,5as. Cehinje 15/30 za 3 i opet su izgubile. Vec zamisljam dominaciju Aleksandre na u19 prvenstvu,kada sa godinu starijim devojkama igra strava.
Taмо их чека зезнута група са Аустралијом и Бразилом које су силе у женској кошарци, док друга утакмица са Корејом им дође као јачи тренинг.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]