Stare teme
By flameni
Karaburac napisao:@Morning glory

To ne bi bilo nikakvo iznenadjenje... Nikola je uz Krstica jedino perspektivno krilo u zemlji starije od 19 godina. Uz to, bio je na probi i pred pocetak prosle sezone, sada kad se otvorio prostor na poziciji 3 ne bi bilo cudno da ga se dovede. Po meni moze da postane igrac slican Lucicu ukoliko bude kvalitetno radio.
Zar nam nije to malo mekano za EL?
Ok, kontam da nemamo para, ali ja se nadam nekom strancu na toj poziciji...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Flameni

Pa nisam rekao da ne bi trebalo dovesti ozbiljnijeg igraca, ali Kalinic kao rezerva moze da bude sasvim korektno resenje. Ni Vitkovac ni Strahinja Milosevic nisu bili bolji kad su dosli, pa su odradjivali svoju rolu sasvim fino. Kao rezervna opcija je ok, a vremenom mislim da uz dobar rad moze da bude na Lucicevom nivou jer me fizicki podseca na njega. Ipak je Luci ovo bila treca sezona, nije ovako dobro izgledao ni prosle ni pretprosle (mada je imao i problem sto je minute uglavnom dobijao na poziciji cetiri).

Drugo zaista nema mnogo opcija medju domacim igracima, a fale nam dva igraca na poziciji 3, neki domaci igrac mora da se iskopa.

Od drugih igraca domacih, sa relativno ok pedigreom jedino jos Drenovac (Italija, tuzni klub) dolazi u obzir, ali po mom misljenju je Kalinic perspektivniji. Krstic je sigurno najbolja opcija od mladjih igraca, ali on nije dostupan ove sezone 99%.
Korisnikov avatar
By Kure
Karabu, a Čakar? Ne veruješ u neki resurrection?
Po meni, on nam je najjeftinija i najrealnija opcija za rezervnu trojku...
Samo da ga zaobiđu povrede...

EDIT: Mislim "najjeftinija" u trenutnoj situaciji kad se već nakačio kao pijavica i ne pušta...
By flameni
@karabu
Ok, nisam razumeo lepo, kao rezervna trojka, sasvim korektno i kao prospekt za buducnost.

@ostali Posto sam video da pisete Nant.
Nantere nije iz Nanta, vec iz predgradja Pariza koliko znam.Gledao sam ceo francuski plej of i u opste nisu za zajebanciju.Upali su u plej of kao najslabije plasirani, sa osmog mesta, i na kraju ga cudesno osvojili.
Ono sto moze da nas plasi jeste da je postojala prica da ce Arapi iz PSG-a dati malo parica ovim nesretnicima, medjutim to je za sada na nivou naklapanja.
Klasicna francuska, atletski besprekorna ekipa sa par jako jako zanimljivih igraca i opakih sutera, sto za te atlete i nije karakteristicno.
Korisnikov avatar
By Nookie
Nenter jeste iz predgradja Pariza,i bilo je neke price oko Arapa....ako ne bude toga,oni ce imati 0-10 skor garant. Njihiov najvisi igrac ima 2.03,cetvorke su im ispod 2m...bez nekih ozbiljinijih para nema njima srece u EL
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kure napisao:Karabu, a Čakar? Ne veruješ u neki resurrection?
Po meni, on nam je najjeftinija i najrealnija opcija za rezervnu trojku...
Samo da ga zaobiđu povrede...

EDIT: Mislim "najjeftinija" u trenutnoj situaciji kad se već nakačio kao pijavica i ne pušta...

Ne verujem... celu sezonu siljimo .!. na njemu, a vala i on na nama... Tako da ne verujem da ce uopste dobiti priliku. Mislim da se nasi trude svim silama da ga skartiraju jer ''nije dobar covek''. Sta znam da ti kazem, po meni on je koristan igrac, e sad sobizrom na poremecene odnose, kontam da bi verovatno i bilo najbolje da napusti klub.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako Radnicki bude igrao Jadransku oni ce hteti da dovedu Cakarevica tako da on raskida ugovor sa vama i prelazi u Kragujevac.Samo jos da Vosa odustane.
Korisnikov avatar
By Zex88
Budivelnyk Kyiv (EL RS Group A) will have almost €10M as budget for next season http://t.co/A6Of0IbouN thanks to @Sportalas @Mindozas -- Emiliano Carchia (@SportandoBasket)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]