___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
flameni napisao:Protiv BiH i Litvanije je bila samo druga kategorija (25e) kad sam naručivao, za ostale tri treća kategorija (15e). Preko interneta sam naručio, uz opciju da mi pošalju poštom.Ćomi napisao:Karte kupljene za sve mečeve naše reprezentacije!!!
Forum će sigurno imati jednog predstavnika
Kupujte ljudi dok ima jeftinih karata !!!!
Jel si preko neta narucio?
Koliko si platio za prvi deo, kontam da si uzeo one dalje sektore?
Ćomi napisao:Cekaj, nema kompleta karata, nego svaka utakmice se zasebno placa? Jedan Nemac je jednom napisao da su Slovenci najopasnija vrsta jer kombinuju nemacku marljivost sa balkanskom pokvarenoscu. Sto nije tako daleko od istine. Oni bi bas da se obogate od prvenstva, jel?flameni napisao:Protiv BiH i Litvanije je bila samo druga kategorija (25e) kad sam naručivao, za ostale tri treća kategorija (15e). Preko interneta sam naručio, uz opciju da mi pošalju poštom.Ćomi napisao:Karte kupljene za sve mečeve naše reprezentacije!!!
Forum će sigurno imati jednog predstavnika
Kupujte ljudi dok ima jeftinih karata !!!!
Jel si preko neta narucio?
Koliko si platio za prvi deo, kontam da si uzeo one dalje sektore?
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
Ćomi napisao:Nema kompleta... A to što se tiče druge runde jeste glupavo, ali ne postoji drugi način. Ja se nadam da ćemo proći grupu, pa ću tamo naći karte za drugu fazu, ali polako korak po korakMa kontam - za drugu rundu - da ce to u ne maloj meri Slovenci pokupiti, em su najimucniji, em zive tu. A onda ce prodavati drugim nacijama. Nekako mi se cini da je od naveka tako; tapkarosi zive, a hale onda zvrje prazne, kada zategnu neku cenu. Mada ne krivim domacine, to je u nekoj meri svuda tako. Zato bi najbolje bilo da su uveli kompleta sa reprezentacijama; naravno ne idu sve u drugu rund i dalje, ali nekako bi se i cena tome mogla prilogoditi. Ali sta cemo, zivimo - jos uvek - u vremenu ultrakapitalizma.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
Zex88 napisao:Nista,ocekujemo specijalne izvestaje i insajd informacije.Podrazumeva se
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]