Stare teme
Korisnikov avatar
By Ćomi
flameni napisao:
Ćomi napisao:Karte kupljene za sve mečeve naše reprezentacije!!!
Forum će sigurno imati jednog predstavnika :D
Kupujte ljudi dok ima jeftinih karata !!!!

Jel si preko neta narucio?
Koliko si platio za prvi deo, kontam da si uzeo one dalje sektore?
Protiv BiH i Litvanije je bila samo druga kategorija (25e) kad sam naručivao, za ostale tri treća kategorija (15e). Preko interneta sam naručio, uz opciju da mi pošalju poštom.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ćomi napisao:
flameni napisao:
Ćomi napisao:Karte kupljene za sve mečeve naše reprezentacije!!!
Forum će sigurno imati jednog predstavnika :D
Kupujte ljudi dok ima jeftinih karata !!!!

Jel si preko neta narucio?
Koliko si platio za prvi deo, kontam da si uzeo one dalje sektore?
Protiv BiH i Litvanije je bila samo druga kategorija (25e) kad sam naručivao, za ostale tri treća kategorija (15e). Preko interneta sam naručio, uz opciju da mi pošalju poštom.
Cekaj, nema kompleta karata, nego svaka utakmice se zasebno placa? Jedan Nemac je jednom napisao da su Slovenci najopasnija vrsta jer kombinuju nemacku marljivost sa balkanskom pokvarenoscu. Sto nije tako daleko od istine. Oni bi bas da se obogate od prvenstva, jel?
Ja sam za sad uzeo samo za mec protiv Crne Gore. Skupo mi za svaku. Najgluplje ispadne za drugu rundu. Ne mozes da biras svoj tim, ako prodje, nego pogadjas na kom ce mestu da zavrse. Neverovatno.
Korisnikov avatar
By Ćomi
Nema kompleta... A to što se tiče druge runde jeste glupavo, ali ne postoji drugi način. Ja se nadam da ćemo proći grupu, pa ću tamo naći karte za drugu fazu, ali polako korak po korak :D
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ćomi napisao:Nema kompleta... A to što se tiče druge runde jeste glupavo, ali ne postoji drugi način. Ja se nadam da ćemo proći grupu, pa ću tamo naći karte za drugu fazu, ali polako korak po korak :D
Ma kontam - za drugu rundu - da ce to u ne maloj meri Slovenci pokupiti, em su najimucniji, em zive tu. A onda ce prodavati drugim nacijama. Nekako mi se cini da je od naveka tako; tapkarosi zive, a hale onda zvrje prazne, kada zategnu neku cenu. Mada ne krivim domacine, to je u nekoj meri svuda tako. Zato bi najbolje bilo da su uveli kompleta sa reprezentacijama; naravno ne idu sve u drugu rund i dalje, ali nekako bi se i cena tome mogla prilogoditi. Ali sta cemo, zivimo - jos uvek - u vremenu ultrakapitalizma.
Korisnikov avatar
By Ćomi
Utihnula tema :)

Da li je neko sa foruma naručivao karte preko interneta i da li su mu stigle na kućnu adresu? Krajnji rok za slanje ulaznica u inostranstvo im je 31.7, počinjem da brinem pošto mi još nisu stigle :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Nista,ocekujemo specijalne izvestaje i insajd informacije. ;)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]