Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Može li neko bilo ko da mi objasni kako je Uroš Trifunović košarkaš? Ono je epska sramota od igrača i moralna i ljudska nula, otpad najobičniji. Otac mu je bio strašan igrač i kontam da samo na osnovu oca i igra košarku. Gram mozga nema, a onakva nonsalantnost i nepoštovanje saigrača nikada nisam video. Svašta bih napisao da nema cenzure( a posle ovakvih stvari i prema ovakvim likovima poput dotične spodobe ne bi ni trebalo da bude cenzure).
Kakav je bio Panter?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pon Maj 16, 2022 10:33 am
Gsk133 napisao:Može li neko bilo ko da mi objasni kako je Uroš Trifunović košarkaš? Ono je epska sramota od igrača i moralna i ljudska nula, otpad najobičniji. Otac mu je bio strašan igrač i kontam da samo na osnovu oca i igra košarku. Gram mozga nema, a onakva nonsalantnost i nepoštovanje saigrača nikada nisam video. Svašta bih napisao da nema cenzure( a posle ovakvih stvari i prema ovakvim likovima poput dotične spodobe ne bi ni trebalo da bude cenzure).
Kakav je bio Panter?

Podsjetio na igre iz Zvezde kad je bio los igrac :D
Korisnikov avatar
By Zex88
skeske napisao:
Zex88 napisao: Pon Maj 16, 2022 10:33 am
Kakav je bio Panter?

Podsjetio na igre iz Zvezde kad je bio los igrac :D
SlikaSlikaSlikaSlika

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Tolko o Žocovom miljeniku Panteru 0/7 iz igre... Najbolji strelac EL, jedan od najboljih poentera u Evropi, avioni, kamioni, milioni, bla bla bla... Opet ga nigde nema kad nam najviše treba... Opet odgovorno tvrdim da bi sa onolikom slobodom jedan Dača Anđušić mogao da ima slične brojke u oba takmičenja.

Konačno da se Lidej potrudi u nekoj bitnoj utakmici, svaka čast momku :clap:

Tačno se videla zamisao Džileta da se Lesor zaustavi, te se pomagalo sa Lideja i time kockalo, što i nije najbolje prošlo, ali ih je opet držalo u životu i dovelo do pobede. Minijatura Džileta.

S druge strane nama jedan Peri da 15 poena, aj Kobsa svakako ne možemo da odbranimo s tim sam se odavno pomirio...

Odbrana kriminal, padovi i usponi u igri kao i tokom cele sezone, glupe greške kao ona na kraju četvrtine kad nam Popović daje 5 poena u 5 sekundi, užasan pristup i energiju imamo. Iskreno bih više voleo da ispadnemo od Budućnosti nego da se produži agonija i da nas u finalu rascepaju sa ukupnom koš razlikom 100+
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Pon Maj 16, 2022 3:23 pm Tolko o Žocovom miljeniku Panteru 0/7 iz igre... Najbolji strelac EL, jedan od najboljih poentera u Evropi, avioni, kamioni, milioni, bla bla bla... Opet ga nigde nema kad nam najviše treba... Opet odgovorno tvrdim da bi sa onolikom slobodom jedan Dača Anđušić mogao da ima slične brojke u oba takmičenja.

Konačno da se Lidej potrudi u nekoj bitnoj utakmici, svaka čast momku :clap:

Tačno se videla zamisao Džileta da se Lesor zaustavi, te se pomagalo sa Lideja i time kockalo, što i nije najbolje prošlo, ali ih je opet držalo u životu i dovelo do pobede. Minijatura Džileta.

S druge strane nama jedan Peri da 15 poena, aj Kobsa svakako ne možemo da odbranimo s tim sam se odavno pomirio...

Odbrana kriminal, padovi i usponi u igri kao i tokom cele sezone, glupe greške kao ona na kraju četvrtine kad nam Popović daje 5 poena u 5 sekundi, užasan pristup i energiju imamo. Iskreno bih više voleo da ispadnemo od Budućnosti nego da se produži agonija i da nas u finalu rascepaju sa ukupnom koš razlikom 100+
Lidej igra odlicnu seriju, ima ga svuda. Panter povremeno nestane, ali vec sledecu ce biti na 15ak poena.
Korisnikov avatar
By Pavac
браво
Korisnikov avatar
By BogdanB
Konacno panter nesto da uradi. Za moj ukus silovanje, ali barem je pogadjao.
Nesto sam ss plasio da nas nakantuju, ali dobra nasa reakcija

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Upravo tako, kako je Bogdan i reako, nije da je Panter odigrao nešto brilijantan meč, čovek je samo divljak, koji je izdivljao a usput ga i krenulo i onda se to tako završilo što je ubacio 30 poena. Jeste imao vrlo visok procenta šuta iz igre, ali opet kad imaš 8 bacanja i uzmeš ukupno 19 šuteva iz igre, a od toga 11 trojki, očekivano je da ćeš imati 20+. Kao što rekoh više puta, sa tolikom slobodom bi i jedan Danilo Anđušić imao takve brojke, ako ne i bolje.

Zek je kičma ekipe, bio u celoj sezoni, sem u par bitnih utakmica, te je prebacio u plej of mod i sad je opet na visini zadatka, mada sam od njega mnogo više očekivao u nekim mečevima. Samo se nadam da će biti konačno upotrebljiv protiv Zvezde, koju očekujem u finalu, mada ni to nije lako protiv Kaline...

Čekamo večeras da dobijemo protivnika u finalu, ko god dođe biće težak rival, jer sa oba tima imamo negativan skor ove godine. Bilo kako bilo, mi smo napravili veliki uspeh za klub pošto smo se plasirali u finale regionalne lige posle X godina, ali kada se pogledaju ulaganja u tim, igrači i trener, nekako se ne možemo zadovoljiti samo prisustvovanjem u finalu.

Iskreno mislim da više šanse imamo protiv Cedevite, ali za osvajanje titule u ABA nam treba neko čudo, tri šuterske rapsodije ili neke baš loše partije protivnika, jer po svemu što sam video ove sezone, ja ne verujem da mi možemo 3 puta da pobedimo bilo koga iz drugog 1/2 finala.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]