Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Simon opet nista, ne znam sto ne da Vajtu vecu minutazu da malo dobije na samopouzdanju...

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Sramotan je,ali ni ostatak tima nije nista bolji.. Ne pamtim skoro da sam gledao ovakav sramotan pristup..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Pa EL ekipa :D

Raspad Kuzmica doveo je do toga da nam centra vec duze vreme igraju Luka i Deda..

Sramotno nam je stanje na poziciji 5.. Imas igraca koji ne igra, koji ne moze da igra i koji je sa pozicije 4 presao na 5 jer nema vanjski sut..
Korisnikov avatar
By Lepus
Pa najbolje bi bilo da nemaju motiv. Mlad tim koji igra pred svojom publikom, a u goste ime dolazi najbolja ekipa lige, prvak i evroligaš. Kada ćeš igrati napaljeno ako ne tada ?!

Radonjić sa Simonovićem briljirao, po ko zna koliko puta do sada. Djelimično bih se složio sa Grobijem, Kalićin stvarno nekada zna izaći iz cipela. Mnogo opasniji je kada vreba iz drugog plana. Jedino što mu se treba priznati, ima muda, poteže baraba i poslije 10 promašaja. :)

Mali off. Šta se dešava sa Prkačinom? Dječko je pokvario sve i jedan statistički parametar u odnosu na prošlu sezonu. Gledao ga u podcastu kako najavljuje opasnu sezonu, a i bilo je očekivati da napreduje, kad ono, strmoglavi pad.
Korisnikov avatar
By Zex88
@Lepus.. Kako rece Milanezija za Poksuevskog, najzad neko da sutira bez savesti.. I Kalinic naravno odmah da se prikljuci :D

Mislim da je pitanje Prkacina kompleksno ko hrvatska kosarka.. Pola njihovih talenata je u padu..
Korisnikov avatar
By skeske
Cibona je veoma atletski dobra. Ako imas lose sutersko vece, pri tom ti dva od 3 najbolja defanzivca ne igraju, neces glatko pobijediti, sto se i vidjelo.
Guraj dalje, ne znam sta cemo sa Albom bez Holinsa :/
Korisnikov avatar
By MileBL
Meni nedostatak Lazica nije toliko bitan jer sa njim ofanzivno gubimo a Radonja ga cesto koristi, Holins bas fali na obe strane terena

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Uto Mar 22, 2022 9:53 am Meni nedostatak Lazica nije toliko bitan jer sa njim ofanzivno gubimo a Radonja ga cesto koristi, Holins bas fali na obe strane terena

A tu je to negdje, kad ga Lazarevic mijenja gubimo sut za 3 (ne zato sto je Lazarevic los, nego nece da suta i tu nam uvijek usere cistu poziciju ekstra pasom), a dobijamo skok. Gubimo ozbiljno iskustvo, dobijamo na atleticizmu... Itd...

Holins je zvijer u oba pravca, tu smo izgubili mnogo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Izgubili Alba i Bajern, nazalost Makabi dobi Milano.
Sledi nam mec protiv Albe, koja nam ne lezi, ali vreme je da je dobijemo.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta ocekujete u ovom finisu EL, hoce li nas sreca pogledati, vreme je da i mi napravimo neki rezultat, a otvorila se prilika koja tesko da ce se ponoviti?

• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]