Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao: Pet Nov 15, 2019 9:03 pm Misli da smo trebali uzeti napad sa svoje strane

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Jbg, na prvu deluje glupo, ali ovi kako pritiskaju loptu ne bi Zvezda odigrala ništa za 15 sekundi...opalio bi Beron trojku preko ruke sa 9 metara u najboljem slučaju. Verovatno je mislio da ima ideju. Zvezda ovu utakmicu igra sa 1,5 igračem koji protiv ovih mogu da vode loptu a da gledaju ka košu...realno, dobro se i držala.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Igramo kao slepci iz NBA, nikakve kretnje lopte nema, samo uzmi loptu i siluj. Zadnji napad genijalnog trenera koji je ceo zivot 5 pomocni trener i Brauna.

Poslato sa ATU-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo je moralo da se dobije, ali eto..

Ne znam da li su Braun i Beron izašli u nastavku..

To je to što se nas tiče od EL..
Sve zahvaljujući porodici Čović I Tomiću..

Sad idemo preumorni na derbi, pa gostujemo Albi i Žalgirisu.. To je još 3 poraza, ali mi čekamo Fićka i Gavrilovića da nas spasu..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
3 slobodna promasimo u produžetku, Faje ne moze 3 puta da pogodi trojku iz coska, a sam kao duh, Gista lepe 2 puta...

Korisnikov avatar
By djokonda
MILOS OBILIC napisao: Pet Nov 15, 2019 9:13 pm Igramo kao slepci iz NBA, nikakve kretnje lopte nema, samo uzmi loptu i siluj. Zadnji napad genijalnog trenera koji je ceo zivot 5 pomocni trener i Brauna.

Nema kretnje lopte jer niste u stanju da napravite višak, a višak ne pravite jer nemate kvalitet, a plus igrate sa ukupno 2 beka od kojih je 1 plej bez šuta a drugi bek šuter bez imalo plejmejkerskih sposobnosti.
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao: Pet Nov 15, 2019 9:15 pm Ovo je moralo da se dobije, ali eto..

Ne znam da li su Braun i Beron izašli u nastavku..

To je to što se nas tiče od EL..
Sve zahvaljujući porodici Čović I Tomiću..

Sad idemo preumorni na derbi, pa gostujemo Albi i Žalgirisu.. To je još 3 poraza, ali mi čekamo Fićka i Gavrilovića da nas spasu..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Braun nije, a Beron je izašao na 2 minuta sredinom 4/4...mislim da sa ovako tankom rotacijom, bez Perperoglua i bez Dženkinsa, nije bilo realno da dobijete Asvel...Asvel igra vrlo agresivnu odbranu, a vi u nedostatku bekova za to nemate rešenje i samim tim vam nimalo ne leže. Lakše bi vi igrali sa Efesom nego sa ovima.
Korisnikov avatar
By Lepus
Gledao utakmicu uživo. Poludio sam. Gavrilović ako sam ne ode neka se ubije. Mada, nije ok kriv, kriv je onaj ko ga je postavio.
Korisnikov avatar
By The Answer
NBA slepci su drugi univerzum za ove mučenike i ova dva sata govnjive košarke večeras. Zapravo malo duže to traje od tih 2 sata al' da ne cepidlačimo sad, nije da se sećam kad sam poslednji put uživao u našoj igri... ili bar da mi se ne povraća.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Djakonda majstore sta nije imalo sanse da dobijemo, 3 puta vodimo 8,9 razlike i onda pravimo sranja u napadu, a oni nam daju trojke i 2+1 i vrate se u zivot. Nismo znali da prelomimo mec ili da sacuvamo prednost na terenu. Izgubili smo dobijenu utakmicu.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 124
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]