Stare teme
By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao:

Kuzmanovic je dijabola, kad krece da brani juniora prilikom izlaska iz igre Slika

Nisam cuo to.. Sta je rekao? :D

Pa kad je rekao Plavsic u fazonu evo Reglenda (u glasu mu se cuje vadi Covica napokon) a ovaj iste sekunde krene paljbu po Reglendu kako ovaj nece nista promeniti, tona izgubljenih itd

Nije ga bas direktno branio ali je vidno srao po ovome u trenutku kad menja Juniora

Korisnikov avatar
By Gaja

Kako bi Miloje dobro lego Odzou.
Secam se kako je Marjanovic pricao da mu je Miloje bukvalno otvorio oci sta sve moze i da ga naucio kako se ustvari igra.
Ne deluje mi da je Odzo glup i mislim da bi uz tezak rad postao dobar EL centar, steta bi bila da propadne onako brdo misica.

Korisnikov avatar
By Lepus

Zbog cega mislis da ce propasti to brdo misica?

Elem, u sinocnjoj utakmici se vidi zasto nam treba backup play. Ragland je sinoc bio ocajan, za mene najgori igraca na terenu. Iskljucivo njegovom krivicom je krenula ona serija pocetkom trece cetvrtine. I kada se to desi, sta nam je druga opcija, uvesti Ficu?!

Ovo sto je @milanezija pomenuo ne desava se samo na ovoj utakmici. Kuzmanovic je i ranije hvalio Filipa. Tipa, odlicna odbrana i organizacija igre. Da se prekrstis. Jednom prilikom je Fico zaglavinjao (u njemu svojstvenom maniru kada glavu oborio kao ovan i gura na silu pa kako bude), igrac ga zaustavio i odbio skoro na centar, da bi Kuzmanovic prokomentarisao, parafraziram: "Evo Filip mijenja ritam napada i usporava".

Korisnikov avatar
By Zex88

Vidim da Kikanovic nije dobio poklon od kluba.. Velika sramota.. Odnosno jos jedna u nizu..

Korisnikov avatar
By Zex88

Bas odlicna igra nasih..Odlican odgovor nasih posle teskog poraza..

Bas mi je drago sto su domaci igraci pokazali da imaju kvalitet i da moze na njih da se racuna..

Braun upropastava Mornar..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus

Složio bih se, baš smo dobro odigrali. Jedino je Maik bio loš.

Korisnikov avatar
By Zex88

Nekako mi nema energija u njemu..

Najzad je i Tomic skapirao da moze i Rile da igra..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus

Meni se više čini da je pun neke negativne energije. Non-stop je nadrkan.

• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]