Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
BBBbbb napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Kombinovanu Reprezentaciju Afričkih Nacija
Nisi jedini, ali cemu ovakav naziv za FRA reprezentaciju?

Da li je neko ko ovo izjavljuje ikada bio u Francuskoj?
Tamo ima crnaca poprilicno. Naravno da su dosli iz bivsih francuskih kolonija, ali pre nekoliko generacija. Oni drugu drzavu nemaju, to su Francuzi!

Znam da je nama to teze da shvatimo, jer smo se mi (exYu) jos dodatno etnicki delili, ali negde van ovog Balkana nacionalnost nije nuzno i rasa.
Pffffffff :doh:
Za tvoju informaciju, svakako nisi jedini koji je putovao Evropom.
Da, "tamo ima crnaca poprilično".
Izvinjavam se što sam napisao samo KRAN. Trebalo je dodati "i Magreba" ali je to svejedno deo Afrike.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Pa kad si bio tamo jesi li ih onda video sa kopljima i diskovanih usni kako skacu i prizivaju kisu, ili kao Francuze ko svake druge tu na ulici koji se razlikuju samo po boji koze.
Naravno da tamo ima dosta friske imigranata (prepoznas ih po gomili privezaka ajfelovog tornja koje prodaju), ali ovo su ljudi koji su rodjeni u Francuskoj, oni drugu zemlju nemaju.

Pa pre nekoligo generacija moji su došli iz nekog sela vise Kotora, ali ja se osecam kao Crnogorac koliko i kao npr. Ceh.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
KRAN je zajebancija koja izvorno potiče van ovog foruma, uvek korišćena u šaljivom tonu i u svrhu šege i pošalice.
A ti dečko, da zajebeš nadobudni stav profesora koji ocenjuje studenklepu.
Ne treba me učiti razlikama između naroda, nacije i rase. Hvala, ali nije potrebno. Znam ih.
A kada govorimo o prizivanju kiše...jbga, dodola je bilo i ovde. Nije to autohtoni afrički pronalazak.

Kako si skočio na KRAN jbte, kao da sam tebe lično prozvao......sreća te si napisao da su tvoji iz okoline Kotora - skoro pa pomislih da si poreklom iz okoline Dakara...
Korisnikov avatar
By Karaburac
BBBbbb napisao:Pa kad si bio tamo jesi li ih onda video sa kopljima i diskovanih usni kako skacu i prizivaju kisu, ili kao Francuze ko svake druge tu na ulici koji se razlikuju samo po boji koze.
Naravno da tamo ima dosta friske imigranata (prepoznas ih po gomili privezaka ajfelovog tornja koje prodaju), ali ovo su ljudi koji su rodjeni u Francuskoj, oni drugu zemlju nemaju.

Pa pre nekoligo generacija moji su došli iz nekog sela vise Kotora, ali ja se osecam kao Crnogorac koliko i kao npr. Ceh.

Ono sto sam ja video u Nici je mnogo vise licilo tvom prvom opisu nego drugom, da ti potpuno iskreno kazem.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
@Yopitsch-Kurz Jbga ti ne shvatas da je tvoj prvi post poveca uvreda u zemljama kao sto je Francuska.

Kosarkasi su im u najmanju ruku druga generacija u Francuskoj.
Oni su u proseku vecinski u nizem stalezu, lose finansije, obrazovanje i sl. Ne samo crnci, vec i ovi belji arapi koji imigriraju.
Takvi kakvi su postali su deo Francuske, i ovakve izjave kod njih se shvataju veoma uvredljivo i olaku mogu biti docekane "na noz"

@Karaburac Jbga jug im je ulazna tacka.
Poslednja izmena od BBBbbb u Uto Sep 15, 2015 10:32 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ajde ljudi smirite loptu. Uvreda je i za Spance da ih zovemo Ciganima, ali nekako ta rec uvek ispliva kad se gleda basket. Siguran sam da Francuzi, ma koliko crni bili imaju mnogo vece simpatije od mnogih cisto belih reprezentacija na prvenstvu. Sala je mozda bila losa, ali sam siguran da Jopile nije rasista.

EDIT: Ovo siguran zameni sa recju znam.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sto se tice Francuza i simpatija..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=pHOkECIg1AA[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Šta ja shvatam ili ne shvatam.....jbga, nije na tebi da o tome sudiš i presuđuješ.
A to da li je "moj prvi post poveća uvreda u zemljama kao što je Francuska" - nismo u Francuskoj. Barem nismo bili onda kada sam proverio poslednji put.
BTW, KRAN potiče još iz vremena kada je Zizou igrao za francusku fudbalsku reprezentaciju. Gledali kod drugara na gajbi njih i neke druge. I za Francusku igraju on (jedini belac) i desetorica tamnoputih... Neko ih je imao na tiketu, oni krenuli da gube, i taj neko ih je kleo pa usput i provalio - jao jebem li vam ovo, ono, jao jebem li ti ovu..........KRAN. Mi ostali - plač :-)
Naravno da nisam mislio baš ništa loše. Izvinjavam se i tebi, @BBBbbb, zbog povrede tvojih tananih osećanja.
Korisnikov avatar
By rudonja
''Opusti se Raside, sva policija je na utakmici Pariz-Marsej''.
Korisnikov avatar
By Zex88
rudonja napisao:''Opusti se Raside, sva policija je na utakmici Pariz-Marsej''.
:D
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 65

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]