Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Vec mu vidim minutazu, prvih 8 minuta, pa zadnjih 4 u prvom poluvremenu, prvih 4 i zadnjih 4 u drugom.

I vjerujem da ce imati oko utakmica sa 35+ poena.
Korisnikov avatar
By Lepus
U principu sam zadovoljan dolaskom Sofo-a. Igrac koji nije na nivou od prije par godina, sto je sasvim i logicno, jer da jeste, ne bi dosao kod nas. Rizik jeste, ali na trzistu i nije bilo igraca koji bi odgovarali nasem "sistemu". On koji odgovaraju, preskupi su. Pise se da mu je plata 325 000 eura.
Korisnikov avatar
By The Answer
Dolaskom Bejbi Seka u Zvezdu je dosao igrac bivsi prvak Evrope i ucesnik 2 finala. Ne znam da li smo ikad imali tako rasnu sortu. Osim Divca :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
The Answer napisao:Dolaskom Bejbi Seka u Zvezdu je dosao igrac bivsi prvak Evrope i ucesnik 2 finala. Ne znam da li smo ikad imali tako rasnu sortu. Osim Divca :D
Jos ako i kosta kao Divac :D Leptejebo sta znaci kada uhvatis iz keca u dva i 7+ :lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne svidja mi se najava da cemo imati tri amera na pozicijama 1,2,3, to bi bila velika nepravda prema nasim domacim igracima koji su igrali prosle sezone, kao i igracima iz FMP-a koji cekaju sansu u prvom timu, Nekako mi je razumljivo da imamo dva beka amera, ali na krilnoj poziciji moraju biti domaci igraci!
Korisnikov avatar
By Zex88
Uf,samo da pozelim debelom dobrodoslicu..
Korisnikov avatar
By BBBbbb
A niko da se obraduje sto ce da juri grobare po tribinama :D
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]