Sudije u EC-u su u rangu onih degenerika iz Fibe sa evropskog prvenstva. Nas su svaki mec masakrirali a i vas ovo drugo sto gledam, prvo sam pratio KkP
Sudije u EC-u su u rangu onih degenerika iz Fibe sa evropskog prvenstva. Nas su svaki mec masakrirali a i vas ovo drugo sto gledam, prvo sam pratio KkP
Tomic me je bas razocarao sa ovim vracanjem stranaca.
Pusti bre klince da igraju!
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ma daj bre,sta se ovo sudi?! Pa ovo ni rodjena majka im ne bi sudila..Cak i on krenuo nazad,ovaj svirq faul na sutu..
Ovo je moralo da se prekine od strane tenera..
Mislim da navijaju za obe ekipe. ![]()
Ozbiljno smo ugrozili prolaz dalje..
Tri kriminalna meca od poslednja 4.. Valjda ce nam biti dovoljno da dobijemo Bresu..
Ono sto je najveci problem,Tomiceve mane su ozbiljno otkrivene na ovih nekoliko meceva..
Ha,Kuzmanovic car..
Kuzmanovic je dijabola, kad krece da brani juniora prilikom izlaska iz igre 
milanezija napisao:Kuzmanovic je dijabola, kad krece da brani juniora prilikom izlaska iz igre
Nisam cuo to.. Sta je rekao? ![]()
Nisam gledao, ali posle par poraza u zadnjim nedeljama treba nesto da se menja. Treba nam neko pojacanje i veca uloga nekog domaceg igraca. Ne moze samo sa strancima da se igra i centri moraju da dodju sebi ilI Ristic da igra.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Nema se za pojacanja.. Problem je sto je Tomic posle prvog poraza odjednom ekipu transformisao u Cedevitu.. Strancima je sve dopusteno,domaci su tu da popune broj.. Statos u poslednje vreme divlja za sve pare,igra ocajno,udje Davidovac i posle prvog promasa on vraca Stratosa.. To se ne radi..
Nema vajde ovde od domacih igraca kad su limitirani, ozbiljna kosarka se ne igra bez cetri kvalitetna beka u rotaciji, prosle sezone smo imali tri a ove dva, ne ide to tako.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]