- Uto Nov 12, 2013 9:39 pm
Ja cu na ljeto ako imam vremena pokusati da ispalim preko 20 000 suteva,verovatno van 6,75 ili je i sa poludistance sutirao?
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
Kum Žoržo napisao:Bejah juce na hodocascu u Fuenlabradi, da vidim gde je nas klub krenuo u pohod na Evroligu 1992. Takodje sam hteo da pozdravim bivseg kapitena, ali je on nazalost jos uvek povredjen i nije ni dolazio iz Valensije. Sa druge strane, imao sam priliku da gledam Paunica trojkasaKume, moze li Paunic u Partizan dogodine umesto Gagija?koji igra u zaista ocajnoj ekipi Fuenlabrade. Sve u svemu, bilo zanimljivo, upoznao neke Srbe ispred hale, bilo dobro zezanje, iako je utakmica bila katastrofa. U Valensiji Sato i Dolmen su pola ekipe, sada kada su Dubljevic i Lucic povredjeni. Inace, Sato ima ruke do zemlje, ono nikad u zivotu nisam video
zola napisao:Ako mene pitas, Gagi je za njega igracina. Nije los Paunic i mozda bi kod Duleta dosli njegovi kvaliteti do izrazaja, ali meni se on cini kao neko ko ne se ne bi video u Evroligi. Takav mi je utisak sa njim bio oduvek. Medjutim, ova ekipa Fuenlabrade je tuga, a posebno mi je upao u oci igrac pod imenom Panko, preko kojeg su dali bezbroj poena. Rupa velicine Kolubarskog kopa. Pored njega tu je i Metuzalem Kabezas, koji me je vise puta podsetio na Torija Tomasa i Filipa Covica, sa svojim beskrajnim tapkanjem lopte i nepotentnoscu u napadu. U takvoj ekipi Paunic dominira i dok nije krenuo da igra za svoju statistiku, odnosno dok utakmica nije bila defintivno odlucena, bio je neprimetan. E onda je krneuo da sipa, mislim da je dao bar 4 trojke. U odbrani je par puta zaspao, nije to onaj Paun koga pamtim iz reprezentacije. Sve u svemu, mislim da bi on mogao u Partizanu korektno da igra, ali ne bi mogao da nadoknadi odlazak Gagija. Sa druge strane, ako se dovede neka ozbiljna trojka, kao zamena Bogdanu bi bio odlican. I naravno, pitanje je koliko je ova tekma merodavna, s obzirom da je ekipa rastimovana totalno i ne koristi potencijal ni jednog igraca, pa ni Paunica.Kum Žoržo napisao:Bejah juce na hodocascu u Fuenlabradi, da vidim gde je nas klub krenuo u pohod na Evroligu 1992. Takodje sam hteo da pozdravim bivseg kapitena, ali je on nazalost jos uvek povredjen i nije ni dolazio iz Valensije. Sa druge strane, imao sam priliku da gledam Paunica trojkasaKume, moze li Paunic u Partizan dogodine umesto Gagija?koji igra u zaista ocajnoj ekipi Fuenlabrade. Sve u svemu, bilo zanimljivo, upoznao neke Srbe ispred hale, bilo dobro zezanje, iako je utakmica bila katastrofa. U Valensiji Sato i Dolmen su pola ekipe, sada kada su Dubljevic i Lucic povredjeni. Inace, Sato ima ruke do zemlje, ono nikad u zivotu nisam video