Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Veseli krilo,hahahahahaa,lepo ja rekoh,televizor je kod njega prestao da radi davno.. Ali kako mi se iznervirao,ljubi ga Zex.. :-*

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
By Grobi
Zanima me sta se biti sledece godine kada se odmrznete i vaskrsnete,sta ce biti sa onih 16 mil e duga?Inace Fenerbahce vec sada ima na pozicijama od 1 do 3,ajde da izuzmem Veselog 9 igraca i to Dikson,Sipahi,Hikmen,Mahmutoglu,Cetin,Slukas,Bogdanovic,Preldzic i Datome.Ne znam sta ce im Kalinic uopste.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Grobi napisao:Kakva laz je ovo za Kalinica,pa ja prosto ne mogu da verujem.Ovo je paravan da se nekih 600.000-700.000 e drzavnih para upumpa u privatni klub,kao i dodatnih 650.000e od Bobija na ime trening kompenzacije sto je izmisljotina Covica a takodje paravan na pare iz budzeta drzave!Igraca kao sto je Kalinic imas gde hoces,decko sem borbenosti nema nista ali bas nista!Jedan Bogdanovic koji je doktor kosarke je otisao za 1.300.000e a Kalinic navodno za 1.000.000!Igrac koji je imao u evroligi prosecno 9 poena da ode za milion,pa u to mogu samo mala deca da poveruju!Ocekujem da se oglasi i Fenerbahce i da kaze da je transfer 300-400.000e mada nije mi jasan Zeljko Obradovic,koji pored 2 krila koji su za klasu bolji od Kalinica a to su Veseli i Datome on dovodi njega!

Taj raspali Kalinic je za razliku od Bogdanovica uveo Zvezdu u Evroligu, a to sto njega posmatras kroz statistiku govori zapravo o tome koliko nemas pojma o kosarci, i da, Veseli je mozda bio krilo pre jedno 5 godina i to ide u prilog tome koliko pratis kosarku, ostatak tvog posta je i smesno komentarisati, ne bih ti ni odgovarao da nisi dosao na ovu temu da mlatis bzv.
Korisnikov avatar
By Peja
Ako dodje Sofo osvajamo EL
Sad je zvanicno
Poslednja izmena od Peja u Ned Avg 02, 2015 12:43 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]