- Čet Mar 10, 2022 12:08 pm
@
Brate @Zexe ja ne znam šta da očekujem od ovog tim iz utakmice u utakmicu, a ne da razmišljam o tome šta ćemo sa Madarom i njegovom sudbinom. Svakako mislim da će njegova sudbina isključivo zavisiti od našeg plasmana na kraju sezone, jer ako se ode u EL menja se skroz tim i za njega tu može biti mesta eventualno kao 3. opcije na pleju, dok ako se ne plasiramo može da igra sa nama EK, ali ne vidim ga kao prvog pleja ni u jednom Zadru, a ne u Partizanu. Svakako mislim da je za njega najbolje da ode negde u neku Španiju, Italiju i pegla po 30 minuta po meču, jer mislim da mu je ovo teži put i da mladi igrač, pogotovo stranac, nema prostora za sazrevanje u KKP.
Što se tiče Alena, dečko je izgubio prostor dolaskom Matijasa, a onda su mu uvalili i Tristana na njegovoj poziciji, te se njegova minutaža i uloga drastično smanjila. Moguće da se to pogodilo sa padom u formi, a na sve imao je i neku blažu povredu u prethodnih mesec dana. Tačno je da ne liči na sebe, ali nama pola tima u svakoj drugoj utakmici ne liči na sebe, te imamo drastične padove i skokove iz meča u meč.
@Giro druže, drago mi je da nisam gledao meč u Litavniji, mada nisam gledao ni derbi onaj dan, tolko o tome koliko me pogađa i interesuje sve to... Oscilacije u igri su karakteristične za mlade ekipe, ali mi smo sve sem mlade ekipe, mi smo tim koji ima 4 iskusna EL igrača (Panter, Lesor, Lidej, Danga), 3 iskusna EK igrača (Mur, Avram, Zagorac), Kuruca koji je igrao NBA i ACB, Alena koji je igrao 2 sezone u NBA i G-ligi, Trifunovića kojem je ovo 3. sezona u EK i ima 32 nastupa u takmičenju. Da su mladi i neiskusni možemo reći za Madara, Glasa, Tristana, Balšu i donekle Miletića. To su izgovori i to su budalaštine, nešto ozbiljno ne štima u ekipi.
Neverovatno je da posle onakvog trijumfa imaju emotivno pražnjenje i poraz, tačnije poniženje od Lejkabelisa.
Neverovatno mi je da ih trener nije mogao "naložiti" ni za ovaj meč, kao ni za mnoge prethodne, uključujući derbi u Nišu.
Neverovatno mi je da trener naš izjavi da je imao samo dva igrača na raspolaganju Pantera i Zagorca, gde je to rekao kao da je Zagorac najbedniji lik na svetu, a ne kapiten tima, jedan od domaćih, od koga se tako nešto i očekuje. Pominjanje Pantera kao nekog ko je uvek na raspolaganju je isto kriminal, očigledno da mu je on ljubimac, ali Pantera nije bilo nigde ni u provom derbiju, ni u porazu od Cedevite, ni u Nišu, čovek igra divljačku košarku i kad ga hoće ok je, kad ga neće to je potop.
Neverovatno mi je da mi sa Lesorom, Lidejom, Balšom i Alenom budemo natrpani od jednog Gagatara sa 21 poenom, za 24 minuta igre...
Neverovatno je da tim sa ovakvim igračima ne može da ubaci više od 20 poena u dve četvrtine u Litvaniji.
Neverovatno mi je sve, kao što mi je bilo i neverovatno da će Željko biti trener.
Imamo težak raspored sada i ako nešto želimo da uradimo, ne smemo onakve gluposti da pravimo...
Budućnost u gostima, pa Metropolis, pa Igokea u Bgu, pa Slask u gostima, pa Cedevita u gostima.
Očekujem poraz od Budućnosti za vikend, znajući Džileta koji odlično skautira protivnike i sprema utakmice, vrelu atmosferu u Morači i naše oscilacije. Već vidim da gubimo celu utakmicu i to nekako lako, da se oni ceo meč nude i mi ne uspevamo da ih okrenemo, te gubimo sa nekih 5-6 razlike...