Stare teme
By Bojdo
Igramo sa Fincima, dobili su Grke u nasoj grupu. Nece biti lako, ne zbog kvaliteta, vec zbog psiholoskog momenta , nakon Povrede Petruseva, moramo se dignurti. Nasa spoljna linija sad mora doci do izrazaja
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Ovo izgleda bas lose jbt gledao sam juce gledam i sad..
8 poena za prvu cetvrtinu,par izgubljenih lopti 12-8 je al ono,ovo je sve samo ne dobra igra,niti lepa.
Ni juce nije izgledalo lepse..
Meni ovde jedini talentovan je Pecarski,igrao sam s njim i decko je super.Ostali su ili drva ili izgledaju izgubljeno.
Ali izraz Pecarskog kad vidi kako gube lopte :mrgreen:
By Bojdo
Pa kad spoljna linija ne smije da pogleda prema kosu, samo guraju loptu na Pecu, treba malo napadati kos spolja
By Bojdo
Malo Vasic ima problem sto bas fizički kaska u odnosu na 2000 generaciju, ali je hitar , brz, ima stofa, njegovi eksploziju očekujem na sledecm EP. Ilic ima slobodu da opali na kos samo kad je sam.
By Bojdo
Josic je očito u pripremama razvijao samo unutrasnju igru , što ima smisla kad imas dvije dominantne opcije i kad su na terenu tesko ih je obojicu zatvoriti, medjuti povreda Petruseva, zahtjeva plan B koji izgleda nemamo. Bekovi su pogubljeni i samo gledaju da traze pod kosem Marka.
By Edibledi
Gledam statistiku; neki Živanović je za 10 minuta, koliko je igrao, izgubio 8 lopti!!!
Pritom je imao jedan šut iz igre (1/1), 0 asistencija, 2 ukradene, 1 skok...
Da li je trener bio na utakmici?
By Bojdo
Zivanovic ima fantasticne atletske predispozicije, nevjerovatne lateralne kretnje, u odbrani je prava zvijer, neman. U napadu je još uvijek divljak i to bi struka u Realu trebala da rijesi, ipak mu je 15 god.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
O boze ovaj zivanovic sve ti jebem ko njega uze za real madrid e majko moja mila..
Pa najbolje da si mu dao loptu u ruke sto da ne ipak je on protivnik samo?
Divljak obican 8 izgubljenih pre neki dan nista ne radi
Svaka nam cast
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]