Stare teme
By Jaycee Carroll
@Nookie

Secaas se sta sam napisao kad je Sandro Nicevic potpisao za Cibose?Da Cibosi osvajaju Kup i da ce Nicevic biti odlicno pojacanje :clap:

Real je u dva navrata prokockao pobedu,imali su napad za pobedu u regularan del i imali su +3 na 7 sekunde do kraja,nisu zagradili kos kako valja i jos ostao Lorbek sam na 3-4 metra od kosa :doh:

@Zex

Znao sam da ce Galata da izbaci Anadolu-a.

@Peja

Ako si gledao Real Barsa verovatno si video sta znaci Reyes,2 ofanzivna skoka u jednom napadu pri kraja utakmice kad je izvuko 2+1 ;)
Korisnikov avatar
By Nookie
Secam se ^^ ....lik nije mogao da se sastavi celu utakmicu,mislim da su mu ovo bili i jedini poeni na mecu...
Real je imao sve u svojim rukama,+3 na 2 i nesto sekunde pre kraja-to ne bi trebalo da se izgubi....na stranu sto navijas za Real,al tekma je bila fenomenalna. Odavno nisam gledao bolju...
Korisnikov avatar
By Zex88
izgleda da je Tomas stvarno nokautirao nekog lika..
Cedevita se buni,kaze igrali su u atmosferi linca,kad nisam pao sa ta peci dok sam citao,nikad necu.
By Jaycee Carroll
Hahah u fudbalu navijam za Real zaista,dok u kosarku osven za Partizan,uvek navijam za lepu kosarku,ali kad bi birao izmedju Reala i Barse uvek Real,Pao i Oli uvek Pao mada mi se Olimpijakosov tim vise dopada,Cska Uniks/Himki uvek za slabije :D Laso unistava Reala,nema trenera na svetu koji bi Serhiju Rodrigeza drzao na klupi toliko,uz to Serhio ih vratio u prvi produzetak kad su imali -6,dvojka,pa trojka i mislim da je pogodio jos 2 bacanja,ne secam se bas.
Korisnikov avatar
By Nookie
@JC Pogodio je bio i 2 bacanja....al tesko je respodeliti minutazu kad imas takve igrace. Imas Drejpera na pleju,imas i Ljlja koji moze da igra sve. Celu zavrsnicu regularnog toka je Navaro presedeo na klupi,a bogami i dobar deo produzetaka. Real meni ima jako gotivne igrace,al ne mogu da ih smislim zbog Rejesa i pre svega Rudija. Njih dvojica me toliko nerviraju da je to strasno...
@zex hahahaahah,ako je ono "atmosfera linca",onda ljudi nisu gledali nijedan nas derbi....o boze kakve gluposti,i bakute su postali huligani ocito...
By Jaycee Carroll
Za Rudija se potpuno slazem,pa kakav je on glumac bez problema bi mogao glumiti u spanske serije,on i Navaro su mi tako odvratni da nemam reci.Llull izrastava u odlicnog igraca,Draper je cist visak,Suarez mozda nije za Reala,Mirotic u padu forme,centar jedan nedostaje,ne moze Begic da bude startan centar,Sloter vrlo koristan igrac,a Hetsajmer ima malu minutazu iako je odlicno cuvao Krstica u EL.Pa Navaro jeste sedeo na klupi,ali ako se secas Bred Olson je pogodio tezak sut za 2 poena na kraju...
Korisnikov avatar
By rudonja
Dzejsi, sve se slazem. I ja mnogo vise volim PAO, ali Oly lepse igra i gotivniji tim imaju. Izmedju Reala i Barse, navijam za kosarku, mada Barselona ima par strasnih kreativaca koji sami rode pobedu. Uprkos promasenim bacanjima Pete Mickael je vrhunski igrac, a sta reci o Marselinju. Drago mi je sto si spomenuo Brazilca iz Reala. Primetio sam ga u EL. Brazil izrasta u kosarkasku silu.
Korisnikov avatar
By familija
rudonja napisao:Dzejsi, sve se slazem. I ja mnogo vise volim PAO, ali Oly lepse igra i gotivniji tim imaju. Izmedju Reala i Barse, navijam za kosarku, mada Barselona ima par strasnih kreativaca koji sami rode pobedu. Uprkos promasenim bacanjima Pete Mickael je vrhunski igrac, a sta reci o Marselinju. Drago mi je sto si spomenuo Brazilca iz Reala. Primetio sam ga u EL. Brazil izrasta u kosarkasku silu.
Druze i ostali..kad vec pomenu Brazil, da li je neko zapazio sledece ime Lukas Nogeira...U najavi zver!!!!
http://www.acb.com/jugador.php?id=720
Korisnikov avatar
By Peja
Jaycee Carroll napisao:@Nookie

Secaas se sta sam napisao kad je Sandro Nicevic potpisao za Cibose?Da Cibosi osvajaju Kup i da ce Nicevic biti odlicno pojacanje :clap:

Real je u dva navrata prokockao pobedu,imali su napad za pobedu u regularan del i imali su +3 na 7 sekunde do kraja,nisu zagradili kos kako valja i jos ostao Lorbek sam na 3-4 metra od kosa :doh:

@Zex

Znao sam da ce Galata da izbaci Anadolu-a.

@Peja

Ako si gledao Real Barsa verovatno si video sta znaci Reyes,2 ofanzivna skoka u jednom napadu pri kraja utakmice kad je izvuko 2+1
;)
U trenutku kad je Mirotic imao pet licnih i nije igrao :D
To sam upravo i govorio, on je samo back-up trenutno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]