Stare teme
Doktore Flameni,
Vi ste zlato ove nase zajednice. Tracak nade u ovom mracnom trenutku za mentalno zdravlje forumasa.
Sada su mi mnoge stvari jasnije i nikako ne mogu da krivim druga Banjca, saosjecam sa njim
Evo ja cu na svastari staviti anketu, ako se ljudi sloze ja cu se obrijati, nije mi problem jer bez obzira kakav je Banjac ipak je on nas admin i ja ga postujem i ucinicu sve da mu pomognem!
By Knofler
Ja sam za Teksaro, ako ce to pomoci Banjcu i njegovom zdravlju.

Dodao bih jos kljucnu misao koju drug Flameni nije napisao, a to je da Sale olos "hoce da postane Texxxdrummer umjesto Texxxdrummera"
Sunce ti jebem, ja tek sad otkrio ovaj podforum... Bravo za dr Flamenog...samo jedna mala napomena texu brci narastu do prosečne dužine od pola metra za 77 minuta posle brijanja, tako da je Saletova sreća kratkog veka... :lol:

Na slikama dole je prikazan progresivan rast Brkinih malja u jedinici vremena, mereno u minutima.

Maljavost Brke odmah posle brijanja. Vreme proteklo od izbrijavnja: tek koliko treba da se opere brijač od dlaka i sapunice...
Slika

Ovakav dva minuta kasnije...
Slika

A ovakav dok ode do frižidera po pivu, i zavali se u fotelju...
Slika
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]