Stare teme

Koji tip drafta?

1. Klasični "snake"
6
43%
2. Auction draft (kao prošle sezone)
8
57%
Korisnikov avatar
By skeske
Niko mi nije odgovorio valja li tim? :D
Kad je vas draft, ako nije veceras mozda bih mogao i vasu ligu igrati (da budem zadnji kao svaki entuzijasta :D ). Veceras idem u kafanu otkinuti se od zivota, nesto mi doslo :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Likane,ti večeras možeš i odraditi ikonice.. Imaš izgovor za ženu..;-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lika
skeske napisao:Niko mi nije odgovorio valja li tim? :D
Kad je vas draft, ako nije veceras mozda bih mogao i vasu ligu igrati (da budem zadnji kao svaki entuzijasta :D ). Veceras idem u kafanu otkinuti se od zivota, nesto mi doslo :D
Ako ćeš igrati, šalji mi odmah mail adresu za pozivnicu, draft je u 21:30
Korisnikov avatar
By Lika
Zex88 napisao:Likane,ti večeras možeš i odraditi ikonice.. Imaš izgovor za ženu..;-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Jbg, vjeruj mi da ne uhvatim ni sat vremena za sebe slobnodnog vremena. Evo potrudiću se u narednih 15 dana da nešto sredim.
Korisnikov avatar
By skeske
Lika napisao:
skeske napisao:Niko mi nije odgovorio valja li tim? :D
Ako ćeš igrati, šalji mi odmah mail adresu za pozivnicu, draft je u 21:30
Necu onda, bicu supjan i u kafani, izabracu Ron Artesta kao prvog pika, neka :D
Korisnikov avatar
By Lika
Stiglitz napisao:Lako je pijan ja cu veceras po svemu sudeci drogiran na draft, vadio umnjake jedina hrana od jutros brufeni :mrgreen:
Kako se već vade, a draft nije ni počeo :D

Ja znam samo jedno, a to je da će kum po Cousinsa za 400 :D , jel tako @Davorpfc ?
By surda
Zavrsih sa faksom sat ranije, ispade da bi bolje bilo da je organizovano sat ranije u odnosu na planirano :D
Cuj, nije to sa Cousinsom za smijanja. Danas kada sam radio mock draft slucajno duplo pritisnem 5 i opa, ponudih 155$ na Afflalo-a, a budzet 200$ :violin:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]