Stare teme
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Mutinjo napisao:Ima Coki legenda da nakupuje jos kilo stranaca pa ce volsebno da se promene pravila za domacicu, onda smo i mi na dobitku :lol:

Stvarno, ako opet bude kao prosle godine sa strancima, onda jbg... :oops:
Navedi mi 8 Srpskih igraca,koji mogu da iznesu teret Evrokupa i ABA lige,kako bi imali samo 4 strana igraca.
Korisnikov avatar
By dachakg
cika.Velja napisao: Navedi mi 8 Srpskih igraca,koji mogu da iznesu teret Evrokupa i ABA lige,kako bi imali samo 4 strana igraca.
miljenovic,jovic,dimic,sinovec,bircevic,cakarevic,kalinic,pantic! :D
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Po mom misljenju,od domacih igraca treba da budu u ekipi:
Miljenovic,Dimic,Cakarevic,Bircevic,Jovic,Sinovec i Pantic.
I ostatak ekipe da cine stranci.
Korisnikov avatar
By dachakg
cika.Velja napisao:Po mom misljenju,od domacih igraca treba da budu u ekipi:
pa vidis da smo se slozili! ;) plus kalinic koji bi nam i te kako dobro dosao!
Korisnikov avatar
By Gaja
dachakg napisao:
Ja bi tu samo otpisao Jovica,osim ako znacajno ne poboljsa svoj napad (sut) tokom leta.
A ne svidja mi se sto se opet razbacujemo sa parama :roll: Umesto da se vrate dugovanja i da se klub postavi na zdrave noge mi mozda guramo napred i preko nasih granica?Mozda se ide logikom,gurajmo sad dok moze pa posle se snalazimo kako stignemo.Ja bi zrtvovao i mesto u evropi i da ispadnem iz grupe u EC samo da bi olaksao budzet.Mladji igraci zeljni dokazivanja,nabudzis ga,prodas i okreces lovu.Kao Partizan jos i mi u neku ruku i nemamo pritisak rezultata.
E odoh da kupim neki sok :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Kure
Gaja napisao:
dachakg napisao:
Ja bi tu samo otpisao Jovica,osim ako znacajno ne poboljsa svoj napad (sut) tokom leta.
A ne svidja mi se sto se opet razbacujemo sa parama :roll: Umesto da se vrate dugovanja i da se klub postavi na zdrave noge mi mozda guramo napred i preko nasih granica?Mozda se ide logikom,gurajmo sad dok moze pa [highlight=#ffff80]posle se snalazimo kako stignemo[/highlight].Ja bi zrtvovao i mesto u evropi i da ispadnem iz grupe u EC samo da bi olaksao budzet.Mladji igraci zeljni dokazivanja,nabudzis ga,prodas i okreces lovu.Kao Partizan jos i mi u neku ruku i nemamo pritisak rezultata.
E odoh da kupim neki sok :mrgreen:
Ili opet fuzija? ;)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
U pravu je Gaja. Najlaksi je nacin dovesti 6 stranaca koji prave razliku. Ali sta cemo kad presusi kinta? E onda dolazi na naplatu trud koji si ulozio u mlade igrace. Postavis pricu na zdrave noge, dugorocnije. Ja sam mislio da ce tako da bude, dovedeni Birca, Sinovec, Miljen, Dimic, jovic, sve mladi ili relativno mladi igraci, a dovedeni na vise godina. Zalicilo mi je to na pravljenje ozbiljnije price za buducnost.

Ali ne lezi vraze, Muti drazi Steva kengur i Teriko White koji igra po 40 min.

Ponavljam, nije samo stvar da ti ucinis tim klincima, da ih pustis da igraju, ti ulazes u svoju buducnost, u buducnost kluba, a na krraju krajeva mozes da ih prodas i uzmes neko obestecenje... A ne ovako, uvek cemo biti u minusu, placacemo neke igrace i previse a deca zeljna igre ce da greju klupu... U tom smislu i ne bi bilo toliko lose da smo igrali KLS jedne sezone da se malo prikoci sa transferima i da se rastereti budzet...

Videcemo sta ce ove sezone da bude, nadam se da se Muta malo prizvao pameti. Mada mu je pomalo i kasno, po svemu sudeci je ostao bez bisera srpske kosarke...
By kosta76
Budžet se planira na godisnjem nivou. Vi sada imate kinte, tj. FIAT i ostali ce dati. Iduce mozda necete ali morate da napravite bazu za iducu godinu, da promovisete neke klince sa manjim ugovorima koje mozete da podnesete i iduce sezone, zlu ne trebalo. Pitanje je sada i koliko taj koncept sponzori podržavaju, da li neko kroz ugovore pere kintu pa želi skupa imena u timu? Ko daje pare taj se pita. U Partizanu nije tako. Duletu se u posao niko ne meša, a sponzori daju pare za odavno uspostavljeni program koji dokazano daje rezultate. Zato i jeste čudno što KKP nema sponzore kao ostali u ovoj sezoni. Kada bi se raspisao neki konkurs i sponzori gledali samo svoj marketinski interes koji mogu da ostvare kroz neki sportski program, mislim da KKP ne bi imao konkurenciju
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Mutinjo napisao:U pravu je Gaja. Najlaksi je nacin dovesti 6 stranaca koji prave razliku. Ali sta cemo kad presusi kinta? E onda dolazi na naplatu trud koji si ulozio u mlade igrace. Postavis pricu na zdrave noge, dugorocnije. Ja sam mislio da ce tako da bude, dovedeni Birca, Sinovec, Miljen, Dimic, jovic, sve mladi ili relativno mladi igraci, a dovedeni na vise godina. Zalicilo mi je to na pravljenje ozbiljnije price za buducnost.

Ali ne lezi vraze, Muti drazi Steva kengur i Teriko White koji igra po 40 min.

Ponavljam, nije samo stvar da ti ucinis tim klincima, da ih pustis da igraju, ti ulazes u svoju buducnost, u buducnost kluba, a na krraju krajeva mozes da ih prodas i uzmes neko obestecenje... A ne ovako, uvek cemo biti u minusu, placacemo neke igrace i previse a deca zeljna igre ce da greju klupu... U tom smislu i ne bi bilo toliko lose da smo igrali KLS jedne sezone da se malo prikoci sa transferima i da se rastereti budzet...

Videcemo sta ce ove sezone da bude, nadam se da se Muta malo prizvao pameti. Mada mu je pomalo i kasno, po svemu sudeci je ostao bez bisera srpske kosarke...
Slazem se da treba afirmisati mlade igrace,ali ne slazem se da treba da afirmises 5 u jednoj sezoni!
Miljenovic,Dimic,Jovic,Djole Milosavljevic...AMAN.
Moje misljenje je da treba forsirati Dimica,Miljenovica i Bircu.
Ali da igraju uz proveren kvalitet,a taj kvalitet dolazi sa strane.
Tacnije u 99% iz Amerike.
Ne mozes da forsiras petorku sa Miljenovicem,Dimicem,Jovicem...Jednostavno,kvalitet takmicenja ne dozvoljava tako nesto trenutno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 295
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]