Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
sto li ga je unikaha otpustila? i oni su prosli u top 16 a on je igrao dobro, mozda se otvara mesto za Novicu?
By Jaycee Carroll
Krece Top 16,SK Prime krece Alba - Real,a na SK Besiktas - Khimki ja cu na startu da gledam Reala dok ih ne satre,zatim prebacujem na bracu turke.Od 20:45 na SK poslastica Sieba - Maccabi,dok na Prajmu Unicaja - Brose.
Korisnikov avatar
By Peja
Bogami ja gledam Caha Oly kasnije, to je derbi ove veceri. Navijacu za Oly kao i uvek i mislim da ce dobiti a naravno da Nemanja odigra sto bolje.
Sutra Cska, Uros vs Barca, bice lepe kosarke.
Korisnikov avatar
By rudonja
Kakav je igrac Zoran Planinic, znanje.
By Jaycee Carroll
rudonja napisao:Kakav je igrac Zoran Planinic, znanje.
Sa kakvom lakocom igra taj covek,svaka mu cast :clap:

Danas

CSKA - Anadolu - gazenje
Barca - Fener - donekle interesantno
Pao - Zalgiris - tekma veceri,al dobija Pao
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cska razbio Efes 90-71.
Teodosic 11 poena sve u prvom delu za 24 minuta na terenu.Imao i 3 asistencije,a ono sto je vazno dve lopte je ukrao,a samo jednu izgubio.3/6 trojke
Krstic 22 poena uz 3 skoka.Krle kao da prati nas forum i cita moje postove jer je dao i trojku.26 minuta na terenu 8/9 za dva poena,ali malo los sa slobodnih 3/5
Micov 21 minut sutirao samo 4 puta i pogodio dva puta za dva poena.Pored 4 poena i 2 skoka i 2 asistencije
Savanovic igrao 23 minuta i dao 7 poena.Lose sutirao veceras 2/6 za dva i 1/4 za tri i samo 1 skok.

Inace Farmar je bio jedini dvocifreni u Efesu,dok je Vilms dao 22 poena kao i nas Krle za CSKA.Krijapa isto dobar 11 p 5s 4a ali i 5 izgubljenih lopti.
By Jaycee Carroll
PAO jak kao crna zemlja,usao Kapono i za 5 minuta ubacio 14 poena 4/5 za 3.Strasan tim Banks,Kapono NBA igraci + Lasme,Gist,Sofo(ne igra trenutno) + reprezentativci Diamant,Bramos,Tsartsaris(bivsi),hrvat Roko,veoma su opasni.
By milanezija
Moglo je ovo zalizano govedo da pusti Tripka bar minut da igra. Ovo sto igra Ulker je kriminal. Barsa ih naguzi kao od sale.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 102

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

Svaštara

Jbte Edin Avdic umro. 47 godina. Сад ми баш друг[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]