MILOS OBILIC napisao:Igrao je za KK Partizan,a sad dolazi na Kosovo da igra za Siptarske prljave pare.Ocekujem da da i izjavu Siptari su moja bracaНе познаје он тебе!
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
MILOS OBILIC napisao:Igrao je za KK Partizan,a sad dolazi na Kosovo da igra za Siptarske prljave pare.Ocekujem da da i izjavu Siptari su moja bracaНе познаје он тебе!
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Milos Vujanic je najbolji ofanzivni igrac koga sam ikada gledao
ofkovac napisao:zanimljiva vest stize iz italije, virtus bolonja je na mesec dana uzela aleksandra petrovica iz turske darusafake na pozajmicu...ovaj momak je pre dve godine briljirao u dresu radnickog sa krsta, a moze se reci da je odlicno igrao i u turskoj sudeci po brojkama...Ne znam decka i cenim da je dobro igrao i zasluzio ugovor kako u Italiji tako i pre toga u Turskoj..
http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."
familija napisao:... od nekadasnje italijanske lige (pre 15-ak godina ili pre 20-30 godina) nije ostalo ni slovo "I"....Гледано са неког европског нивоа, у потпуности си у праву. Та Сијена је била доминантна у Италији, и врло конкурентна у Евролиги. Међутим, пратио сам мало лани италијанску лигу, и чињеница да Сијена више не доминира допринијела је већој уједначености лиге. Јачају неки нови или нови/стари клубови, као што су Сасари, Варезе или Венеција, ту су већ годинама солидни Милано, Рома и Канту, тако да је лига, а поготово њена завршница била прилично занимљива. Јесте да има пуно дивљања, јесте да је махом "трчи и пуцај", али сасвим је гледљиво. Наравно, не и довољно за неки озбиљан искорак у европској конкуренцији, али то је сад други пар опанака.
Milos Vujanic je najbolji ofanzivni igrac koga sam ikada gledao
grobar sa kosova napisao:Jako je slaba danas italijanska liga a pre je bila najjaca u Evropi sa zastrasujuce jakom Kiknderom i Tim sistemom,kasnije Skiperom i Fortitudom(to je jedno te isti tim,samo je menjao imena).Sigurno se mnogi secaju legendarnih duela izmdju Danilovica i Karltona Majersa,kakve su to igracine bile...Слажем се да је била најјача у Европи, али не знам баш да је сад "јако слаба". Ако гледамо чисто националне лиге, не рачунајући АБА и ВТБ, од ње су јаче само шпанска и руска. По мени. Грчка има велики двојац, али остатак је испод просјека. Мада, опет кажем, није италијанска лига толико јака колико је уједначена и занимљива, никако и неквалитетна.
Прока napisao:Bas tako. Ta ujednacost lige a i bezparica dovodi do toga da mnogi mladi igraci (Italijani) dobijaju sansu u svojim klubovima. A za razliku od nase lige ima dosta mesta za takve igrace i ta ujednacenost itekako mnogo znaci. Eh kad bi mi uspeli da nasu ligu (KLS) dovedemo na taj nivo, ne sumnjam da bi to bilo dobro za nasu kosarku.familija napisao:... od nekadasnje italijanske lige (pre 15-ak godina ili pre 20-30 godina) nije ostalo ni slovo "I"....Гледано са неког европског нивоа, у потпуности си у праву. Та Сијена је била доминантна у Италији, и врло конкурентна у Евролиги. Међутим, пратио сам мало лани италијанску лигу, и чињеница да Сијена више не доминира допринијела је већој уједначености лиге. Јачају неки нови или нови/стари клубови, као што су Сасари, Варезе или Венеција, ту су већ годинама солидни Милано, Рома и Канту, тако да је лига, а поготово њена завршница била прилично занимљива. Јесте да има пуно дивљања, јесте да је махом "трчи и пуцај", али сасвим је гледљиво. Наравно, не и довољно за неки озбиљан искорак у европској конкуренцији, али то је сад други пар опанака.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."