Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
kontrabas napisao:Augusto Lima vise nije clan Unikahe. To bi bio igrac bas po Zoc-ovom ukusu. Nesto kao Sato na cetvorci: citaj, skocan i atleta do jaja. Samo bude li doso oduzece vremena na terenu Nemanji Bjelici.
Ne verujem da je Lima igrac po Zeljkovom ukusu. Limu sam gledao pre godinu-dve i bio je jedan od tehnicki najneobucenijih igraca koje sam video. Mozda se u medjuvremenu malo popravio, ali sumnjam da je previse. A Zeljko je bar u Panatinaikosu gotovo uvek forsirao tehnicki dosta dobre igrace. Ne pamtim da je drzao neke atletske sirovine, pre je drzao atletski losije igrace koji umeju da igraju, tipa Carcarisa, Vujukasa, Kajmakoglua, Skorcijanitisa, Pekovica, Tomasevica. Sad u Feneru je doveo Kleizu, Bjelicu, Zorica koji nisu neke atlete, ali umeju da igraju
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:Makrus Vilijmas u Kubanu...
Veselo..
By Jaycee Carroll
Super,taman moj omiljeni igrac,da se poigra u Pioniru :dance:
Korisnikov avatar
By Drex
Legendarni Fredi Haus otisao u Pec, na Kosovo :(
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Drex napisao:Legendarni Fredi Haus otisao u Pec, na Kosovo :(
Izdao je Srbiju.Neka izjavi da je Kosovo nezavisno samo mu to jos sada fali.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:
Drex napisao:Legendarni Fredi Haus otisao u Pec, na Kosovo :(
Izdao je Srbiju.Neka izjavi da je Kosovo nezavisno samo mu to jos sada fali.
Šta on ima sa Srbijom da bi je izdao, šta pričaš ti?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Igrao je za KK Partizan,a sad dolazi na Kosovo da igra za Siptarske prljave pare.Ocekujem da da i izjavu Siptari su moja braca
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Igrao je za KK Partizan,a sad dolazi na Kosovo da igra za Siptarske prljave pare.Ocekujem da da i izjavu Siptari su moja braca
Sacuvaj me boze :roll:
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Igrao je za KK Partizan,a sad dolazi na Kosovo da igra za Siptarske prljave pare.Ocekujem da da i izjavu Siptari su moja braca
Onda je i Scoonie Penn izdao Srbiju što je posle Zvezde igrao za Cibonu? Glupa ti je ta logika MO. Samo Srbi mogu izdati Srbiju. Tužno je što to uglavnom i čine, ali to je druga priča...
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]