ajde da napisem neka moja predvidjenja za ove igrace koji su igrali na ovom EP
Dobric, Djordjevic , Aranitovic su izgubili celo leto zbog mesara, umesto da su radili na sebi i ispravljali svoje nedostatke oni su bacali dva meseca slobodnog vremena zbog vrsne strategije naseg dragog trenera koji je ceo turnir rotirao 8 igraca pa posle daje debilne izjave kako smo ostali bez snage protiv Turske
Kaplanovic je malo igrao i ono sto sam gledao ima fino kosarkasko znanje , solidnu tehniku, ali velike fizicke nedostake aqko izvuce karijeru Jelovca dobro
Salic akcelerant, po meni novi Musli
Rebic je Cvele 2 , ne gine mu neki MZT
Pot kao sto se pisalo na forumu losa kopija Tepica, ima da zavrsi u nekoj Poljskoj ligi
Andric veliki nedostaci, sem suta nista, KLS igrac u buducnosti
Jankovic i Novak bi mogli da naprave neke karijere , dosta se po stilu razlikuju od ostalih igraci koji su se pojavili na ovom EP, neki maksimun neki Mersin. tur telekom ....
Jaramaz je jedini iskoristio ovo EP da stavi svoje ime na kosarkasku mapu EVrope, ako ga Misko bude ispostovao u MV, mogao u buducnosti da bude u 18 za seniorsku reprezentaciju
Tejic po meni najveci potencijal, mogao bi da dogura do EL nivoa uz da ga neka ekipa izabere na draftu(druga runda), samo me plasi kod njega ta neka negativna energija i kako je on lose kanalise odnosno trener njegov u maticnom klubu ne radi nista po pitanju toga da ispravi taj nedostatak koji moze skupo da ga kosta u nastavku karijere