Stare teme
MileBL napisao:Bunic u Igokei, brzo se snaso
Мало је рећи да сам изненађен оваквим развојем догађаја. Добро, могу да разумијем да један такав центар не одговара Мутиној филозофији, и могу да разумијем да се отприлике уклапа у оно што Бајић преферира, али овако, без икакве најаве или назнаке, баш сам затечен. Тренутно је то управо оних 7+5, при чему ће тројица најмлађих на трибине, али живо ме интересује како ће центарски тројац распоредити минуте. По мени, Фрејзер је ту трећи по вриједности, али не вјерујем и по плати.Тако да сумњам да ће то баш тако лако функционисати...
By stef99
Mislim da Bunica nisu trebali dovoditi mogli su dovesti nekog malo kvalitetnijeg Bajic ga je doveo zato sto je video kad se Uros povredio da mu treba bolja zamena od Radukica ;) ;) ;)
Poslednja izmena od stef99 u Ned Sep 15, 2013 9:11 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
stef99 napisao:KK Igokea – KK Šibenik 96:48
Kod igokeje najefikasniji Jorovic i Galloway sa 13 poena a Fraser se napokon malo izkazao sa 11 poena :o :o
(26:08, 26:15, 24:17, 20:08)
Jel za Sibenik igraju kosarkasi?
Korisnikov avatar
By Kure
Već se da naslutiti da će Igosi biti opasni i u narednoj sezoni... :clap:
By stef99
Igokea Radnicki 74:68 (10:15, 26:20, 17:19, 21:14)IGOKEA: Pavković 7, Mejs, Dozet 10, Jorović 6, Gajović 3, Gelovej 11, Gaćeša 5, Nikolić 8, Frejzer 8, Bakić 9, Štemberger 3, Bunić 4 Bice igokea opet i ove sezone jaka :shock: :shock:
Био сам на финалној утакмици турнира у Лакташима, и морам рећи да су утисци о снази Игокее ипак врло шаролики. Очигледно је да се ту још пуно ствари испробава, наравно има и пуно осцилација, али чињеница је да у неким линијама још увијек поприлично шкрипи.

Рецимо, мало су ме разочарали плејмејкери, и то обојица. Три четвртине је организација игре била стихијска, поготово са Мејзом на паркету. Он је засад врло мало показао. Миљан је тек убаченом тројком на самом крају треће и у четвртој четвртини подсјетио на старе дане. Избацио је два пута Фрејзера из пика на закуцавање, и то се одмах одразило и на коначан резултат. Плејмејкери морају много боље, а да ли могу, то ћемо да видимо. Прошле сезоне је велика ствар била имати Хемондса који у одбрани дави противничког плеја више од пола напада, али сад тога нема. Није искључена ни опција да Бакић брани плеја, али како онда са плејмејкерима од једва 180 цм бранити двојке. Не ваља ни овако ни онако.

Ако Геловеј задржи прецизност у шуту и вољни моменат у одбрани, позиције 2 и 3 би могле бити сасвим пристојне. Исто вриједи и за Јоровића и Гаћешу на позицији 4, уз наду да ће Бранко ухватити свој ритам и да га леђа неће превише мучити.

Доласком Бунића на 5, мислим да ће тим свакако добити на ширини под кошем. Фрејзер је изгледао изгубљен три четвртине, али поправио је утисак на крају, захваљујући поменутом пику са Павковићем. Мада, не могу да се отмем утиску да је он олако доведен, и да је ту могло и пуно боље да се прође. Ја бих на његово мјесто увијек довео неког "домаћег" играча, намазаног и превејаног. Рецимо, Јуру Лалића или тако неког.

За викенд ће Игоси на турнир у Сарајево, а противник у полуфиналу је Цибона.
By stef99
Прока napisao:Био сам на финалној утакмици турнира у Лакташима, и морам рећи да су утисци о снази Игокее ипак врло шаролики. Очигледно је да се ту још пуно ствари испробава, наравно има и пуно осцилација, али чињеница је да у неким линијама још увијек поприлично шкрипи.

Рецимо, мало су ме разочарали плејмејкери, и то обојица. Три четвртине је организација игре била стихијска, поготово са Мејзом на паркету. Он је засад врло мало показао. Миљан је тек убаченом тројком на самом крају треће и у четвртој четвртини подсјетио на старе дане. Избацио је два пута Фрејзера из пика на закуцавање, и то се одмах одразило и на коначан резултат. Плејмејкери морају много боље, а да ли могу, то ћемо да видимо. Прошле сезоне је велика ствар била имати Хемондса који у одбрани дави противничког плеја више од пола напада, али сад тога нема. Није искључена ни опција да Бакић брани плеја, али како онда са плејмејкерима од једва 180 цм бранити двојке. Не ваља ни овако ни онако.

Ако Геловеј задржи прецизност у шуту и вољни моменат у одбрани, позиције 2 и 3 би могле бити сасвим пристојне. Исто вриједи и за Јоровића и Гаћешу на позицији 4, уз наду да ће Бранко ухватити свој ритам и да га леђа неће превише мучити.

Доласком Бунића на 5, мислим да ће тим свакако добити на ширини под кошем. Фрејзер је изгледао изгубљен три четвртине, али поправио је утисак на крају, захваљујући поменутом пику са Павковићем. Мада, не могу да се отмем утиску да је он олако доведен, и да је ту могло и пуно боље да се прође. Ја бих на његово мјесто увијек довео неког "домаћег" играча, намазаног и превејаног. Рецимо, Јуру Лалића или тако неког.

За викенд ће Игоси на турнир у Сарајево, а противник у полуфиналу је Цибона.
Uglavnom se slazem sa tobom ali mislim da ima jos puno vremena da nas Mays i Miljan demantuju kao i Galloway koji se na pocetku nije snaso a sada 11 poena protiv Radnickog :) :) :)
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]