Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

Sta ce nama 4 centar? :D

Pre treba Partizanu.. :P

Korisnikov avatar
By Peja

Partizan prijatno iznenadjenje. Gledao sam i protiv Olimpije.

I dalje mislim da za iole ozbiljne domete fale startna 4 i jedan kombo (1-2) ili Sani da proigra.

Nedopustivo je da krenes sezonu sa 3 igraca na cetvorci a znas da nijedan nije noseci (Novica polu penzioner, Pecarski se jos uvodi u seniorsku kosarku a Gavrilovic nije taj kalibar)

Korisnikov avatar
By rudonja

bravo bravo

Korisnikov avatar
By Poska

Кажем ја, само полако. Све иде својим током, никако не доводити играча споља. Посложене су улоге, хемија је ту, сада само треба да неки подигну мало своју форму и то је то. Да дође 4-ка, да не би потрошили Загорца, има велику минутажу, овако би ту Си мало узео још и било би таман. Иначе, променио је патике на полувремену, па га кренуло. Нисам никада видео у кошарци да исти играч 3 одбране за редом краде лопту.

Свака част за повратак из минуса више пута, бићемо све бољи. Једва чекам следећу!

Чане показао емоцију, за оне који су то спомињали често. :D

Одлична ствар, пре сваког Ек меча ће излазити као неке мини новине, ево су прве данас ( https://wetransfer.com/downloads/ade783 ... 644/e900d2 ).

Такође, апликација је направљена и налази се на плеј стору, ускоро ће бити и за јабука уређаје, где ће бити све вести, али и разне ствари, где се могу сакупљати поени преко карата, анкета и осталих ствари за попусте за шоп или годишње карте. Ко сакупи највише, имаће дружење на крају године са играчима и још неке погодности. Увели су и неко гласање за најбољег играча после сваког меча, смс поруком (45 дин, помаже се и клубу) и тако ће се изабрати најбољи играч на крају сезоне у избору навијача (вероватно и то иде преко апликације). Ја сам је скинуо управо, па ћу је тестирати и јављам утиске.

Korisnikov avatar
By Poska

Апликација је превише брутална. Не знам које би епитете користио да бих је нахвалио. Значи вођено је рачуна о свим детаљима, немам ни једну замерку. Много добрих ствари и све на једном месту. Имате вести, календар, тим, када уђете у резултат неког одиграног меча имате статистику, хајлајтсе, изјаву тренера. Такође, ту је део где се скупљају поени и кошеви (тамо је то све лепо објашњено), који вам на крају сезоне доносе погодности, једно доноси попуст на годишње карте, друго неке награде, попусте у шопу, као и за оне најбоље црно бели дан са играчима. Поени се скупљају на више начина, један од њих је куповина карте и долазак на меч (скенира се 2х карта, има и за годишњу), биће неких анкета, као и неких питања, све да би се скупили поени. Можда мени и најзанимљивија ствар је да ће се после сваког меча, наредна 2 дана вршити гласање за играча утакмице, кликнеш на играча он те баци у смс (шаље се порука, сама је откуцана, само се иде на пошаљи, цена је 45 дин) што ће представљати један вид додатне помоћи клубу, ти добијаш кошеве и на крају сезоне буде изабран најбољи играч по гласовима навијача. Ја сам баш одушевљен овом апликацијом, није одрађена само да буде одрађена, већ се обраћала пажња на сваки детаљ. Ако неко буде хтео да је исталира, нека ми се јави на пм, да му пошаљем мој линк, да добијем неки поен. :D

Korisnikov avatar
By BogdanB

Vidi ovog, ima da salje poruke za igraca utakmice, bolje meni daj neki dinar za benzin :D

Edit:

Meni statistika ne radi

Bilo je zAnimljivo pogadjanje rezultata na home.kkpartizan, pre neku sezonu

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena od BogdanB u Sre Okt 10, 2018 3:14 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 166

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]