Stare teme
By Park
Volio bi da mi malinaro odgovori zasto maric i todorovic ne igraju za bih a isto su kako on kaze prisiljeni da igraju za istu?
By Bojdo
Bice bas prijatno Sikirasu djeliti svlačionicu i radost , a ujedno i osjecaj ponosa kad mu " kolege " budu obilježavale svoj čuveni praznik koji slavi one koj i su mu više od pola familije pobili!
http://www.avaz.ba/clanak/173356/evo-ka ... armije-bih

To je isto uradio i Djedovic , ako se nevaram.

No to nije ni bitno , RS ce uvijek biti uz Srbiju, sve ostalo su bajke i mokri snovi , oličeni u licemjernoj političkoj agendi o " unitarnoj BIH " .

No to su političke teme, koje treba preskočiti , postoje one vedrije a to je :
Banja luka u subotu dočekuje svoju repprezentaciju!
Srbijo dobro došla kući, RS ce te rasirenih ruku dočekati na svoje grudi junačke!
By marquez
Meni je Sikirasa zao...to je, kako je malinero objasnio, djecak bez oca, sa siromasnom, samohranom majkom, a uz to jos i bez trenera, koji bi ga htio uputiti. Nadam se da ce makar zaraditi u karijeri da pomogne majci.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bojim se da ovo moze vrlo lako da preraste u politicku temu, pa bih vas sve zamolio da vodite racuna na koji cete nacin pistati o tome.

Sto se tica Srba iz RS, najprirodnija stvar na svetu je da se nas savez bori za njih kako bi igrali za nas, ali isto je tako prirodno da se i savez BiH bori da igraju za njih. Ono sto je definitivno jeste da mi ne bi smeli da dopustimo da nacionalna osecanja budu jedina karta na koju igramo u toj borbi, te moramo biti mnogo aktivniji tamo jer imamo svoje veoma zive interese. Nazalost kod nas se nema bas nekih sredstava ni da se dobro radi po Srbiji, pa onda deluje da se Srbi preko Drine dodatno zapostavljaju. Ono sto bih ja za pocetak voleo da vidim jesu neke revijalne utakmice recimo U15 selekcija Srbije i RS, pa recimo neki turnir najboljih ekipa Srbije i RS gde bi mogli da dovucemo i neku nasu legendu (recimo Rakocevic) malo da se druzi sa tom decom (valjda moze 2-3 dana da odvoji da ga jebes), slika, tu se baci oko na one najzanimljivije, poprica sa njihovim roditeljima...
By Bojdo
Odličan predlog Karaburac, gledacu da ga proslijedim do ljudi koji treba da vode računa o tome .
By marquez
Slazem se, ja sam nacuo da se ove godine sprema jedan takav turnir, ne znam koliko istine ima...Bitno je i da ti igraci budu na oku klubovima iz Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cuo sam i ja da se krenulo sa nekim koracima u tom smeru i to je pozitivno nadam se da ce se te stvari polako dizati na visi nivo.
By SinisaBL
Bojdo napisao: http://www.avaz.ba/clanak/173356/evo-ka ... armije-bih
jel to onaj grobar?! ;)

bosanci imaju interes da naši momci igraju za bih i to je ok. doduše produkcija igrača iz rs je takva da im ne znam kakve administrativne odluke teško mogu garantovati neki kvalitet sa naše strane. kod nas se prosto ne proizvode igrači i tu nema pomoći dok navodno postojeći savez ne počne da radi. kampovi su uvijek privatne kombinacije kako bi se nešto zaradilo (znam na slučaju bobana stanojevića kako to funkcioniše) i od njih nema mnogo koristi. ne postoji kvalitetan trenerski kadar koji bi radio sa mladima i ne postoji juniorska liga koja bi bila izvor za neku buduću selekciju. to je ključni problem. a to da u istočnoj hercegovini imamo košarkaški rudnik suvog zlata je poznato.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]