Stare teme
Korisnikov avatar
By Vuk
Karaburac napisao:.. nije stvar u ulazu kao ulazu vec u kontroli lopte.
Poenta cele polemike. Nije Andric toliko fizicki zakrzljao ili nerazvijen, pa u tom smislu ne sumnjam da bi on mogao da ide do kraja kada krene u prodor. Ali ovo sto si ti napisao predstavlja sustinsku falinku.
Korisnikov avatar
By Gale
Andrić je danas izgledao odlično, ali se slažem da je limitiran . Doduše, upao sam u mračno raspoloženje u kojem su mi i Micić, i Šalić i Milutinov limitirani.
Šarić nije. To što je većinski vlasnik lopte u CRO reprezentaciji nije njegova krivica.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
strelac napisao:Izadje na beton uzmes loptu.
На бетону се најбоље и научи игра 1на1 дриблинзи, улази.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Gale napisao:Andrić je danas izgledao odlično, ali se slažem da je limitiran . Doduše, upao sam u mračno raspoloženje u kojem su mi i Micić, i Šalić i Milutinov limitirani.
Šarić nije. To što je većinski vlasnik lopte u CRO reprezentaciji nije njegova krivica.
Шарић је пројекат ови остали служе да му дају лопту.
By strelac
Kure napisao:Kosta i Karabu, pa da ga se ratosiljamo dok je još vreme?
Ako je radan ne.Samo neka radi na nedostatcima.Celo leto uzme loptu iz uz stepeenice gore dole,gore dole.jedna ruke druga ruka i garantujem da popravlja Da radi dok nepadne snogu.Da li je on spreman na takav rad,je vec pitanje za njega.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure

Rano je jos reci, treba da vidimo moze li da nadomesti neke nedostatke. Po mom misljenju nije realno ocekivati od njega da bude penetrator, ali ako popravi malo fizikalije i lateralne kretnje, sa onakvim sutom moze on fino da preti. Plus moze svremena na vreme da uhvati protivnika na krivoj nozi, koristi fintu suta. Muda ima, to je bitno, mozga mi deluje da ima, e sad samo treba popraviti ove neke probleme. Da li je sposoban to da uradi nisam siguran. Na zalost skeptican sam, iskreno. Msilim da bi mogao on da igra fino u nekoj ekipi koja nije koncipirana na atleticizmu i odbrani kao sto je Partizan vec godinama.
Korisnikov avatar
By Peja
Slazem se da smo ih dobili timski a ne na kvalitet koji SAric ima a nasi nemaju. Sad je pitanje da li je to 'timsko pobedjivanje' pogresno primenjivati u mladjim kategorijama ili smo nesposobni da ga primenimo u seniorskoj i da pobedjujemo.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Peja napisao:Slazem se da smo ih dobili timski a ne na kvalitet koji SAric ima a nasi nemaju. Sad je pitanje da li je to 'timsko pobedjivanje' pogresno primenjivati u mladjim kategorijama ili smo nesposobni da ga primenimo u seniorskoj i da pobedjujemo.
Битно је и једно и друго, а по мени важнија је тимска игра. Јер ако направиш играче који ће солирати тешко их после уклопити у тим. Барем ја то тако гледам.
By kosta76
Ja osecam da su nasi rivali pizdeli zbog Veselog. Igraci osete nedostatke protivnika. Njegov rival vidi da ovaj ne zna ali ga je Dule uklopio tako da ovaj ne spusta mnogo loptu na parket, bude agresivan u ofanzivnom skoku,sjajno se krece bez lopte, uzima samo suteve kada je sam....E sada, kada pogleda covek Stojakovica, Kukoca, Radmanovica, Grbovica, Paspalja, Bodirogu...To su krila koja su imala sve sto igrac treba da ima... Da Veseli ima kontrolu loptu kao neko od tih igraca, bio bi NBA all star sa svojim fizikalijama ali jbg. da je to lako i da to nije sustina kosarke, imali bi to svi koji se potrude. Od pionira pa do kadeta i juniora se najvise vremena u individualnom radu ulaze na tehniku( barem bi trebalo a vidimo da to nije slucaj po tolikom broju neobucenih igraca) jer to najvise rada trazi. Sada neko treba da uci seniora kako se to radi po automatiuzmu bez gledanja u loptu u punom trku...tesko
Da li ce Dule da ga uklopi kao krilo koje coskari i ceka povratne da bi sutirao-videcemo, ali da je na putu da postane rasno krilo-mislim da nije
Korisnikov avatar
By GrobarPG
По мени клинци морају већ око 13,14 година морају итекако да добро воде лопту. Ако хоће неко да буде играч мора да нон стоп ради. Тренинг у клубу, па онда сам на кош или друштвом на баскет.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 61

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]