- Pon Apr 08, 2013 10:43 am

Kako ne,razdrmalo skroz,poceo da se brod drna,svi se bave komsijom i njegovim bratom...Salvatore nije nocas spavao,gle ga samo kako je izbbecen...
Lepo sam govorio da je bacimo u more i gotovo,ali neeee,nisam naisao na podrsku...E sad gledajte sta ce te kad nam nesto potpi brod...ZENA NA BRODU JE NESRECA !!!
texxxdrummer napisao:Vidi,vidi kako se opet uhvatila odvratna klika Texx i Lika...Jaoooj znam vas olosiiii,znam...SASA BANJAC napisao:Jaooooj,vidi Brkatog nistaka kako on savetuje,eeej !!! Djubre jedno nije te bilo na forumu 6 meseci,kad je Usser dosla ne silazis...Brate moj jesam te ja podrzao kad sam rekao na dasku sa njom?
I vi ostali,niste dosli dva puta na ovu temu,sad vas je ko zutih mrava...
Ja sam govorio da treba da je bacimo u more !!!
A ti nemoj da moralises puno, kad pisem postove na Partizan temi, sta je dobro, sta nije onda te nema da kazes "bravo brkati" ili "ne seri brkati, nemas pojma" .
Ali drago mi je za ovu pojavu, malo da se razdrmamo
Kako ne,razdrmalo skroz,poceo da se brod drna,svi se bave komsijom i njegovim bratom...Salvatore nije nocas spavao,gle ga samo kako je izbbecen...
Lepo sam govorio da je bacimo u more i gotovo,ali neeee,nisam naisao na podrsku...E sad gledajte sta ce te kad nam nesto potpi brod...ZENA NA BRODU JE NESRECA !!!
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.