Stare teme
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
texxxdrummer napisao:
SASA BANJAC napisao:Jaooooj,vidi Brkatog nistaka kako on savetuje,eeej !!! Djubre jedno nije te bilo na forumu 6 meseci,kad je Usser dosla ne silazis... :)

I vi ostali,niste dosli dva puta na ovu temu,sad vas je ko zutih mrava...:)

Ja sam govorio da treba da je bacimo u more !!! :)
Brate moj jesam te ja podrzao kad sam rekao na dasku sa njom?
A ti nemoj da moralises puno, kad pisem postove na Partizan temi, sta je dobro, sta nije onda te nema da kazes "bravo brkati" ili "ne seri brkati, nemas pojma" .
Ali drago mi je za ovu pojavu, malo da se razdrmamo
Vidi,vidi kako se opet uhvatila odvratna klika Texx i Lika...Jaoooj znam vas olosiiii,znam... :)

Kako ne,razdrmalo skroz,poceo da se brod drna,svi se bave komsijom i njegovim bratom...Salvatore nije nocas spavao,gle ga samo kako je izbbecen...

Lepo sam govorio da je bacimo u more i gotovo,ali neeee,nisam naisao na podrsku...E sad gledajte sta ce te kad nam nesto potpi brod...ZENA NA BRODU JE NESRECA !!!
Korisnikov avatar
By Lika
Sale i njegov alter ego Marin Rozić su u trenutnoj fazi patnje, jer je brkata muškarčina preuzela primat. :D :shhh:
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Lika napisao:Sale i njegov alter ego Marin Rozić su u trenutnoj fazi patnje, jer je brkata muškarčina preuzela primat. :D :shhh:
Kakva muskarcina takav i primat :)))

Nego,znate ko je stigao...Galeeeeeee ! A to znaci da svi mogu da pokupe kofice i lopatice sad Gale pocinje nastup i pobedjuje,uzima ruku lepe 999 i sve ce da vas tuzi koji ste se motali oko nje...A ostale ce da spasi jer ce da je odvede s broda...:)))

Gale,reci nesto i kreni u svoju poznatu presing igru po celom forumu :)))
Korisnikov avatar
By Lika
SASA BANJAC napisao:
Lika napisao:Sale i njegov alter ego Marin Rozić su u trenutnoj fazi patnje, jer je brkata muškarčina preuzela primat. :D :shhh:

Nego,znate ko je stigao...Galeeeeeee ! A to znaci da svi mogu da pokupe kofice i lopatice sad Gale pocinje nastup i pobedjuje,uzima ruku lepe 999 i sve ce da vas tuzi koji ste se motali oko nje...A ostale ce da spasi jer ce da je odvede s broda...:)))

Očajni pokušaji da sam sebe realizra preko svoje vedete Galeta, how lame! :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Gale
Ne znam za vas, ali ja od starta navijam za momka.

Sorry 999, stvar navike valjda. :D

Male su šanse, ali nadam se da je jučerašnju "STARIJI BATA" sićuejšn nekim čudom uspeo da shvati na neki romantično - erotski način, a ne kao uvod u korpiranje. Jes' da to ne bi imalo nikakve logike, ali, koga zanima logika ? 'Oćemo Ljuuubaaaav ! :romance-inlove:

Tako da očekujem da izdominira danas pozivom na večeru i onda uletanjem u klizeći dok je 999 sita al' dekoncentrisana.

Ipak, pošto zdravorazumski sumnjam da će mu moje navijanje pomoći, razvio sam i drugu opciju za koju navijam, a to je korpa takvog nivoa brutalnosti, da će samo nebo i pola Kine plakati sa njim. "Ali ja to ne bih,neću da upropastim divnooo drugarstvo, bla bla" - već čujem amandman 999 . Znam. Ali suze su zanimljivije. Oćemo krvvvvvvv! :character-jason:

EDIT: Ljubac za Saleta, al mislim da će 999 da me prebaci na ignore listu, zbog podržavanja nepijatelja :D Inače, skroz sam za to da ostane na brodu, u životu je nesreća sigurna, a žena baš i nije. Tako da sam za da je ne izbacujemo džabe.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Pokusavam da skontam ko drzi ciju stranu na ovom forumu, ja i Gale smo kao do jaja a on me prca gdje stigne, Sale i Lika su kao super jarani a vamo opklada decenije, ukopavanje na svakoj temi.. Ne znam...
Lord dzentlmenski staje na stranu slabijeg, respect!
By flameni
Da li je zanimljiviji nastup intrigantne clanice u pokusaju, ili ovih koji daju savete iz dubine duse, pitanje je sad... #kadarnevera
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Lika napisao:
SASA BANJAC napisao:

Očajni pokušaji da sam sebe realizra preko svoje vedete Galeta, how lame! :lol: :lol:
Ocajan pokusaj da se ospori moja preporuka Galeta za ovu devojku,jer ste svi bacili na nju mreze kao gladne godine :)))

@999 Gale je dobar momak,batali se ovih lesinara :)))
Korisnikov avatar
By Gale
texxxdrummer napisao:Pokusavam da skontam ko drzi ciju stranu na ovom forumu, ja i Gale smo kao do jaja a on me prca gdje stigne, Sale i Lika su kao super jarani a vamo opklada decenije, ukopavanje na svakoj temi.. Ne znam...
Ti mi se ne javljaj. Šta je značila ona poruka Yopicu , :romance-heart: :romance-heartbeating: :romance-heartsthree: :romance-heartstiny: :romance-inlove: :romance-lovegoddess: ? Od bola sam se izlogovao momentalno!

EDIT: Sale, ni ti mi se ne javljaj! Gde je moja :D analiza Miljenovića?

Sramite se obojica!
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
texxxdrummer napisao:Pokusavam da skontam ko drzi ciju stranu na ovom forumu, ja i Gale smo kao do jaja a on me prca gdje stigne, Sale i Lika su kao super jarani a vamo opklada decenije, ukopavanje na svakoj temi.. Ne znam...
Ja sa Likom dobar ??? Nemoj da te to neko cuje...To su dezinformacije i propaganda... Pa ja sam borac protiv njegove podle klike !

Odbijam svaku mogucnost za tako nesto,to su izmisljotine...Ovom prilikom mu porucujem da je manijak i lazni prorok kao i Knofi ! :)
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]