Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Ukljucio se i SAS u sveopstu svetsku podrsku samo jednom klubu. Jebiga, nije bilo poplava ove godine :D

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ili je neki preduzetnik po istom receptu kao Matijevic kupovao slobodu? Ja i ne tvrdim da je SAS dao te pare, oni (NBA) jedva daju i kada moraju...
Korisnikov avatar
By djokonda
Vojvoda napisao:Ili je neki preduzetnik po istom receptu kao Matijevic kupovao slobodu? Ja i ne tvrdim da je SAS dao te pare, oni (NBA) jedva daju i kada moraju...
Ili su dobili potvrdu iz KSS-a da je CZV Bobijev prvi profesionalni klub...npr. svi njegovi prethodni ugovori su null and void (kao i Zvezdini dugovi)...dvaput ništa je ništa - crva nije ni bilo
Korisnikov avatar
By skeske
The Answer napisao:Dovodimo 4 igraca, na svim pozicijama po jednog osim bas na toj- 4. Debili nas kostali 186000€ ove sezone.

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Debili? Mislis za kazne?

Poruka za komsije, cemu zli jezici? :D Niti Covic ima potrebu da se ikom pravda niti je bitno u sustini. Mozda je slucaj "Krstic" u pitanju, mozda je imao ugovor 2+1, mozda je produzio ugovor u januaru, mozda je nesto deseto, ne vidim da je bitno? :)
Korisnikov avatar
By skeske
Eto gdje nam je peti visoki, tj macka u dzaku na 4-5 sa koledza.

EDIT: Sad procitah...
"Sada ću da vam kažem kako smo izmirili BAT. To smo uradili tako što je Bobiju Marjanoviću istekao ugovor i više nije imao nikakvu obavezu prema nama. Mogao je da ode i bez obeštećenja. Zahvaljujući njemu i njegovom menadžeru Mišku Ražnatoviću, Crvena zvezda je, ipak, prihodovala 625.000 dolara od San Antonija",
Dakle, produzili su ugovor prije potpisivanja za SA. Misku treba k... popusiti ako je ovo tacno (ne sumnjam da je i on uzeo svoj dio ali opet...)
Poslednja izmena od skeske u Sub Jul 25, 2015 12:43 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Antoine
Vojvoda napisao:Pa naravno. Zasto bi neko sumnjao da prvi put u istoriji neki NBA klub placa preko pola miliona dolara za igraca kome je istekao ugovor. Kada Gazda nesto kaze, onda znaj da je to tako:)

Buyout koji NBA timovi plaćaju se menja svake godine. Ove sezone jeste u pitanju brojka od 625k. Ali na stranu sad to, meni zaista nije jasna pravna obaveza po kojoj bi SAS bilo šta platio Zvezdi. NBA timovi plaćaju samo izlaz iz ugovora, nikakve kompenzacije, čak i da tako nešto postoji u FIBA, ne verujem da bi Ligu uopšte zanimalo, jer oni su svet za sebe i poštuju samo svoja pravila. A ta pravila kažu da se ništa ne plaća klubu ako igrač nije pod ugovornom obavezom. Vole bih da mi neko ukaže da grešim, ali mi je cela priča šuplja.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ja bas to i kazem, svi klubovi gledaju da ne plate i ono sto trebaju, a kamoli ono sto ne trebaju. Nekome ta prica deluje realno, nekome ne, ali me sve dosta podseca na onu Seseljevu pricu o hvatanju na durdubak;)
Korisnikov avatar
By Poska
Antoine napisao:
Vojvoda napisao:Pa naravno. Zasto bi neko sumnjao da prvi put u istoriji neki NBA klub placa preko pola miliona dolara za igraca kome je istekao ugovor. Kada Gazda nesto kaze, onda znaj da je to tako:)

Buyout koji NBA timovi plaćaju se menja svake godine. Ove sezone jeste u pitanju brojka od 625k. Ali na stranu sad to, meni zaista nije jasna pravna obaveza po kojoj bi SAS bilo šta platio Zvezdi. NBA timovi plaćaju samo izlaz iz ugovora, nikakve kompenzacije, čak i da tako nešto postoji u FIBA, ne verujem da bi Ligu uopšte zanimalo, jer oni su svet za sebe i poštuju samo svoja pravila. A ta pravila kažu da se ništa ne plaća klubu ako igrač nije pod ugovornom obavezom. Vole bih da mi neko ukaže da grešim, ali mi je cela priča šuplja.
Тоине, ја баш и не пратим, али сам виђао да је излазила вест колико је плаћено Барси за Папаниколау, па сада и за Бјелицу. Да ли то мора да изађе или не?
Korisnikov avatar
By MileBL
Jedina kompetentna licnost za odgovor na pitanje kako je dobijeno obestecenje za Bobija je Misko.
Svi znamo da su Misko i Covic poslovno povezani i da je Zvezda dugovala bas Miskovim igracima, tu je ocigledno doslo do nekih preklapanja i vracanja nekih usluga.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]