Stare teme
Korisnikov avatar
By familija
kosta76 napisao:Gde ste videli beka koji ne može da ide u levo?
Da sam trener, rekao bi igracu koji ga cuva da mu igra odbranu u telo i ne da na desnu stranu. Normalno da ima sut, lakse je veybatiu sut nego dribling levom rukom. Da nema ni sut, ne bi mogao nikoga da prodje. Jedina sansa mu je da neko nasedne na fintu suta pa da ga uhvati na prvi korak. Iy mesta driblingom...nemoguca misija ako covek igra odbranu kako treba
Druze, ja mislim da ce on igrati na poziciji 3 u Partizanu...i @strelac je nesto napisao u stilu da ako bude radio mozda moze i da postane igrac..Naravno ako bude krvavo radio..Ja sam samo hteo da ti kazem, da ima sve uzlove u KKP-u za to...
A da ima trenutno nedostataka, slazem se sa tobom...
Korisnikov avatar
By GrobarPG
А који млади играч нема нека недостатке сада?
By kosta76
To je fora... imam sut..pogodima dve trojke...treci put cimnem igraca koji pokriva sut i uhvatim ga na prvi korak. Kada je iyolacija, krecete iy mesta, gledate se u oci... on vidi da u levo ne znas ...i sta onda...kod nekog udvajanja ne smem ni da pomislim sta bi bilo, ako bi recimo trebao driblingom iymedju dva igraca...Razlika izmedju njega i BB-a ili Miljenovica ili Micica je sledeca...BB. Miljen i Micic su trkaci sa obe zdrave noge, a Andric copa na jednu. Oni treba da se trkaju na 100 metara
@familija...Moye on da napreduje ali popiydim kada vidim nekoga ko je postao senior, igra na poyicijama 1, 2 ili 3 a nema kontrolu lopte. Sta onda zna? To me i kod Veselog nerviralo, i dan danas mu je tehnika slabija strana
Korisnikov avatar
By Karaburac
GrobarPG napisao:А који млади играч нема нека недостатке сада?

Svaki ih ima, samo je pitanje da li moze da ih ispravi ili ne. Neki nedostaci mogu da se isprave krvavim radom, neki ne mogu pa sve da ti je Bog otac.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Кретње, улази итд све се то може поправити.
By kosta76
Zasto Marko Keselj nije medju najboljim krilima Evrope? Covek ima sut ali jako slabu tehniku driblinga pa je postao predvidljiv.
Ne pricamo sada o odbrani i drugim stvarima vec o kosarci. Sta on u stvari zna kao igrac...Genetski je nasledio visinu, ima meku ruku ali zna jako malo...Ja se trudim ali ne mogu da se naviknem na to. Poluproizvoda mi je preko glave
Ljudi...Kad sam bio klinac, ostajali smo da sutiramo bez da nam trener kaze...Svaki drugi klinac je imao sut ali sa loptom nisu nikada, niti ce, svi znati
Korisnikov avatar
By Karaburac
Tesko u njegovim godinama... nije stvar u ulazu kao ulazu vec u kontroli lopte. To se razvija u mnogo mladjim godinama i izuzetno je tesko, cak se usudjujem reci nemoguce da se to znacajno popravi kasnije. Naravno moze da se nadogradi, ali moras da imas dobru osnovu, koju Andric nema. Ulaz puno zavisi od toga koliko dobre fizikalije imas za to, Andric se time ne moze mnogo pohvaliti. Nije ni narocito eksplozivan ni skocan ni brz, jedino sto je relativno jak, ali to mu za njegovu poziciju ne znaci previse. Kretnje mogu da se poprave, ali ces uvek biti ogranicen fizickim sposobnostima koje nemas. Naravno da fizikalije mogu da se poprave, ali svako ima odredjeni limit preko koga ne moze. Meni Andric ne deluje da moze znacajno da se popravi kada su fizikalije u pitanju, na primer siguran sam da fizicki nikada nece biti na Lucicevom nivou. Jednostavno, drugacije su gradjeni.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Остаје нам само да видимо шта ће бити.
By strelac
najveci nedostatak u njegovj igri je kontrola lopte.Zato nemoze da odigra 1 na 1 jer kad iz driblinga to pokusava nemoze jer nema levu ruku.
To moze da se popravi ubitacnim radom.Fiziku ima,ima karakter i nelibi se da preuzme odgovornost i na njemu je sve.Izadje na beton uzmes loptu,povedes devojku ne u izlazak vec da glumi igraca ispred i udri.Posle je odvedes na tusiranje i ponovo udri.
Svi zadovoljni.
Korisnikov avatar
By Kure
Kosta i Karabu, pa da ga se ratosiljamo dok je još vreme?
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]