Stare teme
Korisnikov avatar
By username999
Doktor me totalno razočarao. A verovala sam da je ozbiljan.

Lik je došao pred kraj rukometa, tako strasno nisam navijala ni kad smo bili prvi u košarci, ahahahahahahahaha. Mrzelo me išta da spremam, a i pošto voli kako kuvam, nisam htela da deluje kako se dokazujem, uzeli smo picu i onda sam ja rekla da mi oda tajnu kako se ponašati na intervjuu za posao (skoro su ga zvali da radi za FB), ali da mi to objasni ne kao predavač (inače je vodio radionice na tu temu), već kao STARIJI BATA.

Njegov izraz lica se tu nepovratno promenio.

Ali ne odustaje od ideje da izadjemo, koliko sutra. Sad moram da smislim kakav poklon bih mogla da mu dam. Šta ću sad? :shifty:
By kosta76
Doktore, nasao sam primer koji moze posluziti kao formular za pomoc. Samo treba pristojno da formulises odgovor, a ne kao ovaj bestidnik u primeru koji ti saljem. Grozim se od ovog prostaka :lol:
U pravu je devojka, ti u stvari neces da joj pomognes. Pokazi se, sad ili nikad! Dama ima problem , a ti tako :cry:
Slika
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ma kakav crni poklon, nemoj da se zavaravaš . Ako mu ista kupiš samo ćeš ga još više podstaći da razmišlja na temu da je mozda i tebi stalo do njega... I eto te opet u neprijatnom položaju. Samo što hladnije ili što bi bilo najgore od svega (kontam da će se Sale oduševili kad vidi šta je njegov pulen napisao i shvatio)možeš reci njegovoj devojci date on merka il itako nešto, time ćeš probuditi ljubomoru kod nje i kontam da će te on ali i ona zamrzeti, ali onda ti je otvoren put ka njegovom bratu. Ispaćeš najgora, ali veruj mi da šta god uradiš on će na kraju isto misliti :"Što žena može iz mesta, to đavo ne može ni iz zaleta."

Reci mi samo koje si godište živo me zanima.

A poklon ako se odlučis neka bude 2 karte za neki ljubavni film, koje ćeš mu kupiti za njih dvoje.
Korisnikov avatar
By username999
Salvatore Guliano napisao: 1. Ma kakav crni poklon, nemoj da se zavaravaš ... A poklon ako se odlučis neka bude 2 karte za neki ljubavni film, koje ćeš mu kupiti za njih dvoje.
2. Reci mi samo koje si godište živo me zanima.
1. Nisam ja takva, moram ga ispoštovati :) bila bih vam zahvalna da mi date neki realan predlog i ne mogu da se izvučem na devojku, jer je on sada singl. :confusion-helpsign:

2. Dame se ne pitaju za godine, ali ću ti reći da sam mlada :D
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
pa to mi izgleda kao da ga zavlacis malo.
Iskreno, ako stvarno hoces da mu stavis do znanja, ne verujem da bi imala problema to da mu kazes.
Kao sto su ti drugi rekli, on da bude najbolji drug sa tobom a da se lozi na tebe, od toga nema nista. On nece prestati da se lozi na tebe i to ti je fakat.
Opet mu nisi konkretno nista rekla, a sto se duze to nastavlja on ce misliti da ima sve vise sansi.
Ako ti je stvarno drug bolje mu reci direktno. Nema tu da ga ispostujem da mu ne povredim osecanja - to je nemoguce.
Mislim vi se eto vidjati svaki dan, on dodje kod tebe, ti kupis picu, pa se dogovoris sa njim da izadjete sutra i jos da mu kupis poklon?
Ti nas stvarno trolujes ovde da ti kao satro pomognemo ili ni ti ne znas sta bi?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ubicatigrova napisao:pa to mi izgleda kao da ga zavlacis malo.
Iskreno, ako stvarno hoces da mu stavis do znanja, ne verujem da bi imala problema to da mu kazes.
Kao sto su ti drugi rekli, on da bude najbolji drug sa tobom a da se lozi na tebe, od toga nema nista. On nece prestati da se lozi na tebe i to ti je fakat.
Opet mu nisi konkretno nista rekla, a sto se duze to nastavlja on ce misliti da ima sve vise sansi.
Ako ti je stvarno drug bolje mu reci direktno. Nema tu da ga ispostujem da mu ne povredim osecanja - to je nemoguce.
Mislim vi se eto vidjati svaki dan, on dodje kod tebe, ti kupis picu, pa se dogovoris sa njim da izadjete sutra i jos da mu kupis poklon?
Ti nas stvarno trolujes ovde da ti kao satro pomognemo ili ni ti ne znas sta bi?
Slažem se sa ubicom. Nema lakog načina da se to kaže, povredićeš ga svakako, kao što sam/smo ti već rekli.. Njemu će biti još gore ako ga budeš zavlacila, dok će misliti da ti samo sebi dižes ego, i da si najgora osoba na svetu,ti ćeš razbijati glavu. Na kraju se sve svodi na isto , ali veruj mi što pre to rešite biće vam oboma lakše.
Stvarno si trol!
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Pozoves ga fino u stan, pustis ovo, pocnes da se skidas lagano, i u po frke kazes da si ga zovnula da ti da ocjenu nastupa jer se pripremas za nekog baju, a znas da se on nece napaliti jer ste drugari i treba ti objektivna kritika neuprljana seksualnom tenzijom.

A sto se tice godina.....

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Jaooooj,vidi Brkatog nistaka kako on savetuje,eeej !!! Djubre jedno nije te bilo na forumu 6 meseci,kad je Usser dosla ne silazis... :)

I vi ostali,niste dosli dva puta na ovu temu,sad vas je ko zutih mrava...:)

Ja sam govorio da treba da je bacimo u more !!! :)
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
SASA BANJAC napisao:Jaooooj,vidi Brkatog nistaka kako on savetuje,eeej !!! Djubre jedno nije te bilo na forumu 6 meseci,kad je Usser dosla ne silazis... :)

I vi ostali,niste dosli dva puta na ovu temu,sad vas je ko zutih mrava...:)

Ja sam govorio da treba da je bacimo u more !!! :)
Brate moj jesam te ja podrzao kad sam rekao na dasku sa njom?
A ti nemoj da moralises puno, kad pisem postove na Partizan temi, sta je dobro, sta nije onda te nema da kazes "bravo brkati" ili "ne seri brkati, nemas pojma" .
Ali drago mi je za ovu pojavu, malo da se razdrmamo
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]