Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Hanga polomio kost u levoj šaci.. Sve lepše od lepšeg..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Je l' Alimpijević sklon trpljenju "bubica" mladih igrača?
Прво треба управа да се реши,пусти сад тренере..

By Tamerlan
Mislio sam da dovdemeo njega i damo par milona za ovu mlađariju iz Mege (uz zadržavanje Topića makar jednu godinu).

Ovako više ne ide, ne prolazi nam koncept pijanih milionera sa reputacijom nerazvijene košarkaške sredine koju strani treneri i igrači uče pionirskom košarkaškim koracima.

Baš gadna sezona, bio sam u tripu da je Evroliga bauk ali meč sa SC je ogolio činjenicu da bi se mi mučili i sa ekipama i z 3. srpske lige. Totalno promašena strategija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Риба увек смрди од главе..Тако да,знаш шта је прво чинити..

Korisnikov avatar
By Lepus
Valderama napisao:Mislio sam da dovdemeo njega i damo par milona za ovu mlađariju iz Mege (uz zadržavanje Topića makar jednu godinu).

Ovako više ne ide, ne prolazi nam koncept pijanih milionera sa reputacijom nerazvijene košarkaške sredine koju strani treneri i igrači uče pionirskom košarkaškim koracima.

Baš gadna sezona, bio sam u tripu da je Evroliga bauk ali meč sa SC je ogolio činjenicu da bi se mi mučili i sa ekipama i z 3. srpske lige. Totalno promašena strategija.
Čega par miliona?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Molim te, 'ajde napiši za koje igrače iz Mege bi dao novac za obešteđenje i koliki ?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By surda
Valderama te pare za njih 3 zajedno nece dati ni nba klubovi kada bi ih draftovali.

Od njih trojice jedino Djurisic moze biti ozbiljan EL igrac.

Vise mi ima smisla dovodjenje Jelavica nego Plavsica.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 40

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]