a i nakon njega ne zna da izvuče loptu napolje nego kroz 6 ruku bi da je uguzi u koš
a i nakon njega ne zna da izvuče loptu napolje nego kroz 6 ruku bi da je uguzi u koš
Хала распродата још пре сат и нешто. Много ми је криво што на отварању нећу бити тамо, али биће још доста прилика и пуних дворана. Нека се све врати баш против Олимпије, има неку симболику, од тада није била ни једном пуна!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Добро је да се ово добило. Тачно су се уплашили пуне хале, али добро треба и њима времена, ово је ново за њих. Битна је победа, терај даље!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
BAs uzbudljiv mec.. Zagorac sabio,Span na drugoh strani nije normalan.. Ne pamtim da je Partizan bio ovako los u skoku..
Nedostaje igrac na 4,bas se vidi.. Jankovic ce sigurno resiti neke probleme..
Pejdz je ok u napadu,ali je u odbrani Miljenovic..
Poska napisao:Добро је да се ово добило. Тачно су се уплашили пуне хале, али добро треба и њима времена, ово је ново за њих. Битна је победа, терај даље!
Ko se uplasio pune hale?
Zex88 napisao:Poska napisao:Добро је да се ово добило. Тачно су се уплашили пуне хале, али добро треба и њима времена, ово је ново за њих. Битна је победа, терај даље!
Ko se uplasio pune hale?
Lendejl izmedju ostalog
Hm,pre bih rekao da nije mogao da se izbori lako sa centrima Olimpije.. Ajde da kazemo da se on oduzeo,sva ostala pojacanja su odigrali ocekivano(Zagorac i preko toga)..
Ne slazem se, promasio je 3 prva bacanja, 2x mu ispala lopta na ziceru itd
Videlo se po reakciji kod bacanja pred kraj kad je dao koliko mu je laknulo