Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Честитам.
Korisnikov avatar
By Zex88
@Lepus, dodaju oni mikrofon Vasi,i pita on lika brate sta da pevam? Ovaj mu predlozi,ja volim tebe ludo..I ovaj krece da volim crno bele. Doslo mi da ga gurnem sa terasice.. :) Onda se izvinjavao,blabla,bio je najglasniji u navijanju(mada je i pre toga najvise ludovao)..
Nadam se da je Cirba nasao kamericu..:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Lepus
Procitao sam maloprije. Jest' malo nezgodno. :D Mada, kao sto si rekao, i pirje toga je bio jedan od najveselijih, bar sto sam ja vidio u direkntnom prenosu iz Pionira.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
micky napisao:Kraj sezone,jedno zapazanje.Prvi puta od kad ja pratim ovaj forum,na temi Zvezde ima vise postova nego na temi Partizana i to bogami preo 500,e sad me zanina da li su Zvezdasi poceli vise da prate i pisu ili su Partizanovci prestali [SMILING FACE WITH SMILING EYES] ?!
Ima jos jedan razlog smanjen broj utakmica, dva meseca pauze ...
Korisnikov avatar
By Zex88
Pobeglo je dosta njih zbog rezultata.. A mene prozivali jer nisam dosao odmah ovde posle Laktasa da cestitam celoj crno beloj sviti..:-) Gde mi moral i ti fazoni? E onda sam ih maltretirao.. Samo ljubav.. <3

Edit: Strasno postujem momke koji su ovde od pocetka,pravi rivali.. Dosta sam njih i upoznao preko ovog foruma..

Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Evo,Jovke je zdrav,pije zajecarac i skace sa prozora..:-)

Korisnikov avatar
By Lucky
Sasvim normalna stvar je dolazak i odlazak sa foruma u zavisnosti od rezultata. Prvi ja sam se registrovao negdje oko F4 2010, a sjecam se da je tada bilo Cigana jedva za pelcer. :D Zex se tada momacki borio sa gomilom Grobara, a danas potpuno suprotno stanje.
Doduse, uvijek ima izuzetaka, pa se tako neki registruju kada njihovom klubu krene nizbrdo, kao npr. Poska. :D Da sam sujeveran rekao bih da je on baksuz. :lol:
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Spuštena zavjesa na još jednu uspješnu sezonu, kup izmakeo, ali ne treba tražiti dlaku u jajetu, najbitnije da je obezbjeđena evro liga za iduću sezonu.
Čestitke nemaču pojma, dansteru, neznalici, totalnom košarkaškom cirkusantu, neradniku, katastrofalnom treneru Dejanu Radonjiću.
Čestitke igračima na cijeloj sezoni, dogodine još jače u svim takmičenjima

A sad da vidimo ko će prvi tužiti zbog neisplaćenih stipnedija :mrgreen:
  • 1
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija