Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Titulaaa!

Ne treba se vracati na sudjenje, sve je to normalno.

Bravo momci, bravo Radonja, bravo Simone, bravo Svabo.

Ali da ne bi proslo nezapazeno, MARKO SIMONOVIC JE SAMPION!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Zex88
Ludo vece na Kalisu bilo.. Gledalo se,nerviralo,skakalo,na kraju tocilo pivo i slavilo sa momcima.. Prelepo vece,evo upravo stigoh kuci..Samo Cirba bio od stranaca,ispricao sam se Jovketom ko po obicaju,strasno dobar momak,skidam mu kapu po ko zna koji put..

Palo je zezanje sa Dangom i reprezentacijom,prozivao sam ga za sut,ali i njemu i Guduri pozeluo 12 u reprezentaciji.. Danga je iskreno rekao da bi mu to bas znacilo puno i da je jedna od stvari koje strasno zeli.. Stime je glavni za zezanje,Simon malo povuceniji.. A Lazinjo mi je bio i preumoran.. Rebu nisam ni izvalio,dok je Borisa strasno mrsav,ali je kao sajla.. Kouc Ra se malo opustio.. :D

Vasa,crni Vasa.. Bolje ni da ne kazem sta je uradio,posle se vadio da je pijan..

EDIT: E da,Luka kapiten,stvarno je fin decko.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
I za lak san..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=Rd8sM4X6ED0[/bbvideo]

Baklje gore,pesma Cigana..
Korisnikov avatar
By Lepus
Cestitke svima na tituli, odlicna sezona je iza nas. Finalna serija odlicna. Kvalitet je bio veoma upitan, ali borba, zelja, uzbudljivost, sve na nivou. Odlicno navijanje i sa jedne i sa druge strane.

O utakmici bi se moglo nasiroko, ali posto je slavljenicka atmosfera, to cemo ostaviti za nekada kasnije. Ove sezone smo bili stvarno tim, i u raznim fazama raznih takmicenja smo imali razne junake. Tako sinoc, najomrazeniji igrac za mene koji je ikada igrao kod nas, Simon, odigra fantasticnu partiju i izraste u jednog od junaka. A to mu nije prva takva partija ove godine.

Partizanu takodje svaka cast, njihovim navijacim isto.

Sada ide nas ciganski dio godine, prelazni rok. Bice zanimljivo sta cemo uraditi.

@Zex, ne kenjaj puno, nego daj informacije o Vasi. :D Naravno, moze i PP.
Korisnikov avatar
By micky
Kraj sezone,jedno zapazanje.Prvi puta od kad ja pratim ovaj forum,na temi Zvezde ima vise postova nego na temi Partizana i to bogami preo 500,e sad me zanina da li su Zvezdasi poceli vise da prate i pisu ili su Partizanovci prestali [SMILING FACE WITH SMILING EYES] ?!
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 329

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]