Stare teme
By Gira PFC
Kad je Obradović u pitanju, najtrofejniji trener u istoriji Evrolige, moj stav je da ja tu nemam šta da mu prigovorim i komentarišem. Možda mi se neke njegove odluke ne sviđaju, možda ih ne razumem, ali njega da komentarišem mi je nekako bespredmetno.

Niste vi prvi, ni poslednji koji ga komentarišu, prvi moj ćale ga ne razume, ali prosto kada čovek pogleda njegov CV sve je jasno. Ipak, da se razumemo, ne zameram ja vama na komentarima, forum i postoji da svako iskaže svoj stav i mišljenje, naravno u granicama pristojnosti.

Lepo kaže Salvatore - ne igra Željko, već igrači. Oni su ti koji njegove ideje prenose na terenu u igri, ali je i Željko više puta rekao da ga neki igrači još uvek ne razumeju, ne kapiraju igru i slično. Doduše, on ih je birao, ali nismo mi LA Lejkersi pa da imamo para ko šaše, neko sa budžetom koji imamo, kupovali smo šta smo mogli i ko je hteo da dođe kod Željka i u klub iz Srbije, koji ne igra Evroligu, već Evrokup.
Trenutno, ne delujemo loše, ali nismo ni blizu savršenog, samo pojedini mlađi igrači zaslužuju čestitke i komplimente za napredak (Smailagić, Koprivica, Glas). Ostali, kako kad, po sistemu toplo-hladno. Naravno, tandem Punter-Leday je svakako osovina oko koje gradimo igru i pokazali su zašto su s pravom dovedeni.

I još jednu stvar da ne zaboravim, kad vidim Željka onako crvenog, ko papriku baburu, znam da on daje celog sebe za tim i uspeh kluba, te me i to čini mirnim. Dok je on takav, ja sam cool! :) Biće kako bude, ali sam siguran da se on maksimalno trudi, a rezultati će doći, pre ili kasnije, videćemo. A i šta bi značilo da smo do danas nepobedivi, ako na kraju ne uzmemo titulu ABA lige ili Evrokupa? Naš cilj je jasan, a da li ćemo uspeti, pokazaće vreme. Srećom, posle Duleta i Trinkija, napokon ponovo imamo veliko trenersko ime na našoj klupi.
Korisnikov avatar
By raf
Машина се упалила.

Видећемо како ће проћи они који јој се нађу на путу.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 60

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]