Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Ukratko nikad gora EL
Nek smo dobili i ove smecare u Pireju
Jos Barsa,CSKA i turske klubove nikad nismo dobili u gostima?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Добили смо Галатасарај..Ефес и Фенер нисмо ако се добро сећам..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Svi ovi timovi danas su 3 klase ispod Kindera sa Danilovicem, Savićem, i kasnije Djinobilijem, pa Pao sa Bodirogom i Radjom, posle i Rebracom, pa Barselona sa Bodirogom, Navarom... Makabi sa Jasikevicijusom, Solomonom, Antoni Parkerom, Bastonom, Hafmanom, posle Vujcicem, Pao sa Jasikevicijusom, Dijamantidisom, Vujanicem, Spanulisom, Nikolasom, Batistom... Mnoge timove i igrace nisam naveo, ovo je samo deo.
I šta i ako dobijete Cska? Nikad gori Cska unazad 20 godina. Nikakav reper nije danas bilo koga da dobijete, čak i da osvojite. Za mene su sve ekipe u evroligi presmesne ili prosečnog i skromnog kvaliteta.
Poslednja izmena od Gsk133 u Čet Jan 27, 2022 10:48 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Који ти је опсег за вредновање победа? Од 90 до 2000?

By Gsk133
Pa tada je i igrao Danilovic za Kinder do 2000, a i njih smo pobeđivali. Taj Kinder je vanzemaljaska ekipa za ove nemače pojma danas. Svaka ekipa u tom periodu imala je po nekoliko vrhunskih igrača, danas ih nema sve ukupno na prste jedne ruke u evroligi. Meni je Bodiroga veći i bolji igrač nego svi u evroligi danas zajedno. Takodje i što se tiče nas, nikakav uspeh neće biti da osvojimo Evro kup, jer ja to očekujem i imamo ubedljivo najbolji tim i najboljeg trenera u tom takmičenju.
Korisnikov avatar
By MileBL
Promjenila se kosarka, mozda su pre timovi mogli imati vise igraca ekstra kvaliteta ali se igralo sa kracom rotacijom, bilo je normalno imati 2-3 igraca u timu koji su samo popunjavali broj dok sad pored 12 u sastavu imas jos par igraca a sve to kosta mnogo vise.
Druga stvar je broj utakmica u sezoni, kad je ovako zgusnut raspored tesko je igrati i napraviti rezultat sa kratkom rotacijom

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By Gsk133
Slažem se sa tim vezano za roster, ali su danas igrači mnogo slabiji, a pogotovu ameri. Retko koja ekipa ima amera koji pravi razliku. Pa Zvezda je kroz istoriju imala bolje strance koje ja pamtim nego 90% ekipa u evroligi danas. Ali svaka cast Zvezdi i na ovim pobedama do sada. Ovo je najlimitiranija i najgora ekipa Zvezde od 2013. Najbolji tim Zvezde je onaj sa Vilijamsom, Jovicem, Blazicem, Dzenkinsom, Kalinicem, Bobijem...Pa i tim sa Guduricem i Milerom je bio veoma jak.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mozda je ova Zvezda limitirana, ali je izezetno timska i jako dobra odbrambeno.
Nisam gledao mec danas, cestitke ekipi na pobedi. Deluje da nekad lakse pobedimo kada niko ne ocekuje, kao protiv Zenita, a kad treba dobiti Albu mi izgubimo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Neverovatno mi je kolika je beda na pleju Markovic..Bukvalno smo u minusu stalno kad je na parketu..

• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]