Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Poska napisao:

Да, да, покренеш поступак против њега, па онда онај трећи одугловачи и тако то иде годину дана. Немој сада да ово овде прелази у спрдњу.

Није тачно да се не чека одлука органа у Србији, одлука је већ донесена, она првостепена, садашњи орган не може да је оспори, то је овде кључно, ОКС не може да поништи раскид никако, већ може само да одуговлачи. То како ти гледаш би можда би и било ок да постоји могућност да ОКС пониђти првостепену одлуку.

Па није да је ту само плата у питању, има још ствари. Иначе, не знам како то иде сада са те две промене, али када је нпр Новица потписао за нас, Трабзон му је плаћао разлику у уговору, па се сећам да су се онда жалили јер као није могуће да је потписао уговор до краја сезона на 10к са нама.

Касно си се мало сетио тога око правне државе, пошто је свашта било од 2011. па су сви ћутали тада и није их интересовала правна држава, иако овде чак није прекршен ни један закон, што се да лако закључити из онога што сам написао горе.

Не знам какво отимање спомињеш када Партизан није улазио у играча тек када је затражен раскид уговора почела је прича.

Едит: Ово последње реално не можемо знати, моја је грешка што сам написао, нећу га брисати. Можда му је и менаџер предочио пошто има ту могућност за раскид да Партизану фали 4-ка и да би пробао преко овог његовог што је сада у ККП-у да га убаци. Може да буде и једно и друго. Можда је он хтео и да пређе негде, па се онда појавила ова опција, све је могуће, то нико са сигурношћу не може да тврди.

Cek,ako nema ingerencije OKS,kako mu je upucena zalba na odluku?
Nisam je kasno setio,samo oni koji su pljackali Zvezdu i bogatili se terajuci je u stecaj nisu odgovarali.. A odluka o UPPR-u je sudska,nije je niko izmislio..

Korisnikov avatar
By Poska

Они немају основ за побијање првобитне одлуке, то је жалба само да би се одуговлачило, свакако ће/би ОКС на крају одбацио жалбу и била би потврђена првостепена одлука или ти мислиш да је жалба уложена јер сматрају да је првостепена одлука погрешна и да ће сада она да се поништи на основу чега?

Па јеси се касно сетио и ту нисам ни мислио само на то. Мада почели су да испливавају сада неки дугови које ћете морати да платите. О УППР-у нећу да дискутујем овде свакако јер има оних који су за 2.5% после добијали тендере.

Korisnikov avatar
By Zex88

Dakle OKS ne moze da donese nikavu odluku,ali moze da odugovlaci, a nema nadlzenost nad slucajem? Ko je smislio to? :lol:

Drago mi je da si upoznat sa celom problematikom UPPR.. <3

By milanezija

Oks moze da donosi odluku ali isto tako moze da oteze postupak do mile volje pogotovo Maljkovic i Zeka (koji je protiv Ostoje i te KK struje)

Korisnikov avatar
By Poska

Ти и ја се очигледно не разумемо. Може да донесе одлуку само једну у овом случају, а то је да прихвати првостепену одлуку. Нисам ја написао да нема надлежност (можда је тако звучало), већ да не може да донесе другачију одлуку од оне првостепене. Значи они имају опцију само да одбаце жалбу и потврде првостепену одлуку, јер основ за прихватање жалбе и поништавање првостепене одлуке немају. Надам се да сада разумеш, они могу да одуговлаче са пресудом потврде, ако хоћеш баш прецизно.

Наравно да сам упознат.

Добили смо на оном турниру где смо послали клинце, окренули смо у последњој четвртини и добили меч, идемо у полуфинале.

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
vladast2 napisao:

ja sam vise da dovedemo centra,ovo sa gagicem je zajebancija.

Kad se vrate Novica, i ako dodje Jankovic koji je dobar defanzivac, i centri ce bolje izgledati. Mada od Jankovica nema nista cim do sada nista nije reseno.

Korisnikov avatar
By Lika
vladast2 napisao:

ja sam vise da dovedemo centra,ovo sa gagicem je zajebancija.

Gagiću treba sportski psiholog, bez zajebancije.

By vladast2

ima on svoje bisere u fazi napada ali me izludjuje njegov blok.ili faul ili ko da nema bloka. a izletanje kod odbrane pika je zastrasujuce ali za grobare.jedino mu of skok konstantan.

• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 166

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]