Poska napisao:Да, да, покренеш поступак против њега, па онда онај трећи одугловачи и тако то иде годину дана. Немој сада да ово овде прелази у спрдњу.
Није тачно да се не чека одлука органа у Србији, одлука је већ донесена, она првостепена, садашњи орган не може да је оспори, то је овде кључно, ОКС не може да поништи раскид никако, већ може само да одуговлачи. То како ти гледаш би можда би и било ок да постоји могућност да ОКС пониђти првостепену одлуку.
Па није да је ту само плата у питању, има још ствари. Иначе, не знам како то иде сада са те две промене, али када је нпр Новица потписао за нас, Трабзон му је плаћао разлику у уговору, па се сећам да су се онда жалили јер као није могуће да је потписао уговор до краја сезона на 10к са нама.
Касно си се мало сетио тога око правне државе, пошто је свашта било од 2011. па су сви ћутали тада и није их интересовала правна држава, иако овде чак није прекршен ни један закон, што се да лако закључити из онога што сам написао горе.
Не знам какво отимање спомињеш када Партизан није улазио у играча тек када је затражен раскид уговора почела је прича.
Едит: Ово последње реално не можемо знати, моја је грешка што сам написао, нећу га брисати. Можда му је и менаџер предочио пошто има ту могућност за раскид да Партизану фали 4-ка и да би пробао преко овог његовог што је сада у ККП-у да га убаци. Може да буде и једно и друго. Можда је он хтео и да пређе негде, па се онда појавила ова опција, све је могуће, то нико са сигурношћу не може да тврди.
Cek,ako nema ingerencije OKS,kako mu je upucena zalba na odluku?
Nisam je kasno setio,samo oni koji su pljackali Zvezdu i bogatili se terajuci je u stecaj nisu odgovarali.. A odluka o UPPR-u je sudska,nije je niko izmislio..
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!