Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Ни Пот, ни Синовец нису потписали. Надам се да тако остаје. Помоћни тренер је и Чанак. Још нешто, Џиле је рекао после Бешикташа да нам доста фале Робинсон и Врабац(за првог је рекао да тренира нормално са екипом, али да још неће да га форсира на мечевима, врв ће прескочити припремне мечеве) и рекао је да се јури још један бек, он би волео и један високи, али нема се пара.

Вечерас у 19:30 против Стеауе, Визура, Цара Душана, Земун, према писањима као за Бешикташ, моћи ће да се уђе!
Korisnikov avatar
By Zex88
E ako Vrabac dosta fali.. Ja vece drvo nisam video na ovim prostorima,a Bog mi je svedok,nagledao sam se raznih balvana..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
EDIT:
Osmo pojačanje KK Partizan NIS u sezoni 2016/17 je dvadesetdvogodišnji bek, Stefan Pot. Od početka priprema, Pot trenira sa svojim novim saigračima a igrao je i na svim pripremnim utakmicama. U novoj sezoni, Stefan će nositi dres sa brojem 33.

„Velika je čast biti igrač Partizana. Izuzetno mi je drago što sam se radom na treninzima i na pripremnim utakmicama izborio za šansu u tako velikom klubu. Sada je na meni da radim još više i ukazano poverenje opravdam.“ – izjavio je Pot po potpisivanju jednogodišnjeg ugovora.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1903/stefa ... rno-belima
Ok to je sad gotovo, samo mi nikako nije jasno zasto se svi pale na taj broj 33... Mozda sam propustio nesto, ali evo kako ko nov dodje tako uzme taj bezvezni broj. Vranes,Andjusic,Bezbradica, Andjusic, Milutinovic

Icicu ja na tekmu, pa cu verovatno napisati i neki izvestaj sa nekom slicicom.
Poslednja izmena od Salvatore Guliano u Pon Sep 05, 2016 3:13 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Poska
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1903/stefa ... rno-belima

Нисам нешто одушевљен, али добро, Џиле зна боље. На годину дана је.

Па вероватно је мислио на то да тренутно је ту само Андрић као 3, па због тога. Иначе он је мени добар играч ротацијски, одради неку јаку одбрану, истрчи коју контру, присутан на скоку, више и не тражим.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@SG

Sta imas toliko protiv Pota? Prototip igraca kakav je recimo Jovic je uvek dobrodosao u rotaciji. Pot je upravo to, visok za pleja, dosta snazan za pleja, sa solidnom kosarkaskom inteligencijom i manjkom samopouzdanja u sutu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nije los igrac Pot, ako popravi sut moze da bude dobar igracic. Mislim da zasluzuje priliku i da ce se pokazati solidno na terenu.
Korisnikov avatar
By Poska
Победили смо 67:61. Ваљда ће СГ да напише неки извештај.

Едит: http://kkpartizan.rs/sr/vest/1904/parti ... -test-mecu
By Edibledi
Salvatore Guliano napisao:EDIT:

Ok to je sad gotovo, samo mi nikako nije jasno zasto se svi pale na taj broj 33... Mozda sam propustio nesto, ali evo kako ko nov dodje tako uzme taj bezvezni broj. Vranes,Andjusic,Bezbradica, Andjusic, Milutinovic
Moжда из хришћанских разлога а можда и не.
Наиме, 33 је број Христових година земаљског живота.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 178

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]