Stare teme
By Bojdo
Heisenberg napisao:Leptejebo 50 000 ljudi docekalo zlatne kadete, koliko je BIH zeljna uspeha, svaka im cast ovo je za svako postovanje, inace cestitke i kolegama forumasima iz komsiluka!
Ovo je ono sto najvise volim u sportu, a posebno u kosarci, iskrena emocija..., npr dzaba Amerima sto su uzeli svetsko zlato kad nikada nece docekati da im klice 100 000 ljudi koji svaku pobedu i poraz prezivljavaju isto kao i igraci i da svi zajedno kao jedan podele tu radost.
Znam da nisi u bukvalnom smislu mislio na BIH , ali zarad ostatka populacije da naglasimo razliku izmedju RS i FBIH, kada kažeš da je BIH željna uspjeha to se može protumačiti na pogresan način, u RS kao i u hrvatskoj Hercegovini je taj dan bio poptpuno ravnodusno ispracen, samo se u djelovima Federacije slavilo , dakle BIH nije željna uspjeha vec samo njen muslimanski dio, dok se srpski i hrvatski raduje usjesima matičnih država Srbije i Hrvatske!

Tih 50 000 nije nikakva vrlina, već svjedoči o potrebi da zbog duhovnog i istorijskog siromastva , praviš od pubertetlija heroje " nacije " .

Izvinjavam se moderatorima ako sam iskoračio van teme.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Čestitam momcima na zlatu! Drago mi je zbog uspjeha BiH, ne toliko kao da je Srbija pobjedila ali mi je opet draže da su oni osvojili a ne Litvanci ili Španci.
By SinisaBL
Heisenberg napisao:Leptejebo 50 000 ljudi docekalo zlatne kadete, koliko je BIH zeljna uspeha, svaka im cast ovo je za svako postovanje, inace cestitke i kolegama forumasima iz komsiluka!
Ovo je ono sto najvise volim u sportu, a posebno u kosarci, iskrena emocija..., npr dzaba Amerima sto su uzeli svetsko zlato kad nikada nece docekati da im klice 100 000 ljudi koji svaku pobedu i poraz prezivljavaju isto kao i igraci i da svi zajedno kao jedan podele tu radost.
željna je nacionalne mobilizacije. nažalost to nema nikakve veze sa sportskom emocijom. 99% tih ljudi nije ni znala da se igra neko kadetsko prvenstvo.
najveći biser je njihov predsjednik vlade koji je rekao da čestita kk bosni :)
naravno, to ne umanjuje uspjeh tih momaka.
By Park

Hvala ti puno na iskrenoj cestitci. :clap: Mislim da je ovo samo pocetak jer odnekle se moralo krenut tako da ocekujem u sledecim godinama medalju i u juniorima a poslije ko zna :dance:
Korisnikov avatar
By skeske
ZikosKaraiskaki napisao:Čestitam momcima na zlatu! Drago mi je zbog uspjeha BiH, ne toliko kao da je Srbija pobjedila ali mi je opet draže da su oni osvojili a ne Litvanci ili Španci.
Upravo, sve su to dobri momci koji vrijedno treniraju. Svaka im cast
Korisnikov avatar
By Lepus
Samo mi je zao sto ce ovaj uspjeh kosarkasa BiH iskoristiti smrdljivi politicari da se reklamiraju i ugrade, a svi znamo da ih (mozda i postoje izuzeci) boli ona stvar i za kosarkom i za kosarkasima, pogotovo mladjih kategorija. A pamtim vremena kada se nije moglo ni otici na takmicenje zbog finansija, kada nije bilo za dresove i sl.

Sto se tice navijanja za ili protiv BiH, ja kao deklarisani gradjanin RS, uvijek navijam za, osim kada igraju sa nama. Ovo 'nama' se misli na Srbiju. Razlog nije sto ja volim ili ne volim BiH kao drzavu ili njene gradjanje, razlog je da bar nesto u ovoj nasoj "zajednickoj" drzavi bude pozitivno i vrijedno divljenja, sto je uspjeh ovih momaka sigurno. Ako je sve ostalo trulo i ogavno, bar neka sport, a pogotovo kosarka, bude iznad toga.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ovo sa dočekom je stvarno nepotrebno...realno, prave zvezde od dece što nikada nije dobro. Najbolji među njima (Musa) bar je 2 godine daleko od ozbiljne seniorske košarke, a Ivanović ga zove na pripreme A reprezentacije...umesto da ga pusti na zasluženi odmor. Njima je potrebno mnogo discipline i kvalitetnog rada u budućnosti, a ne status zvezde...to dolazi kada se stvarno zasluži. Ja ovakvu reakciju njihove javnosti razumem samo kao posledicu frustriranosti rezultatima koje njihove komšije postižu (ne mislim na slavljenje pobede u nedelju, to je sponstano i normalno, ali ovakav doček?...deca su to).
By Park
djokonda napisao:Ovo sa dočekom je stvarno nepotrebno...realno, prave zvezde od dece što nikada nije dobro. Najbolji među njima (Musa) bar je 2 godine daleko od ozbiljne seniorske košarke, a Ivanović ga zove na pripreme A reprezentacije...umesto da ga pusti na zasluženi odmor. Njima je potrebno mnogo discipline i kvalitetnog rada u budućnosti, a ne status zvezde...to dolazi kada se stvarno zasluži. Ja ovakvu reakciju njihove javnosti razumem samo kao posledicu frustriranosti rezultatima koje njihove komšije postižu (ne mislim na slavljenje pobede u nedelju, to je sponstano i normalno, ali ovakav doček?...deca su to).
Ma da je samo na aerodromu bio docek bilo bi nekoliko hiljada ljudi.A ovako je bilo puno jer je ono glavna ulica u Sarajevu i tu svi moraju proci pogotvo sad kad je sva dijaspora ovamo i puno je turista zato je onako masovno bilo.Ne slazem se s tobom to frustriranost uspjesima komsija prije mislim da bi u svakoj drzavi a da je ova situacija u pitanju(prva zlatna medalja u ekipnom sportu) isto ovako bilo.
Korisnikov avatar
By djokonda
Park napisao:
djokonda napisao:Ovo sa dočekom je stvarno nepotrebno...realno, prave zvezde od dece što nikada nije dobro. Najbolji među njima (Musa) bar je 2 godine daleko od ozbiljne seniorske košarke, a Ivanović ga zove na pripreme A reprezentacije...umesto da ga pusti na zasluženi odmor. Njima je potrebno mnogo discipline i kvalitetnog rada u budućnosti, a ne status zvezde...to dolazi kada se stvarno zasluži. Ja ovakvu reakciju njihove javnosti razumem samo kao posledicu frustriranosti rezultatima koje njihove komšije postižu (ne mislim na slavljenje pobede u nedelju, to je sponstano i normalno, ali ovakav doček?...deca su to).
Ma da je samo na aerodromu bio docek bilo bi nekoliko hiljada ljudi.A ovako je bilo puno jer je ono glavna ulica u Sarajevu i tu svi moraju proci pogotvo sad kad je sva dijaspora ovamo i puno je turista zato je onako masovno bilo.Ne slazem se s tobom to frustriranost uspjesima komsija prije mislim da bi u svakoj drzavi a da je ova situacija u pitanju(prva zlatna medalja u ekipnom sportu) isto ovako bilo.
Ma ok i to, samo da od klinaca ne prave zvezde...ima dosta vremena da mediji sjebu te klince. A cimanje Muse na pripreme A reprezentacije? Kako komentarišeš to? Posle svega, mislim da su treninzi Duška Ivanovića poslednje što mu treba u ovom trenutku.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 46

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]