- Uto Avg 18, 2015 1:48 am
Tih 50 000 nije nikakva vrlina, već svjedoči o potrebi da zbog duhovnog i istorijskog siromastva , praviš od pubertetlija heroje " nacije " .
Izvinjavam se moderatorima ako sam iskoračio van teme.
Heisenberg napisao:Leptejebo 50 000 ljudi docekalo zlatne kadete, koliko je BIH zeljna uspeha, svaka im cast ovo je za svako postovanje, inace cestitke i kolegama forumasima iz komsiluka!Znam da nisi u bukvalnom smislu mislio na BIH , ali zarad ostatka populacije da naglasimo razliku izmedju RS i FBIH, kada kažeš da je BIH željna uspjeha to se može protumačiti na pogresan način, u RS kao i u hrvatskoj Hercegovini je taj dan bio poptpuno ravnodusno ispracen, samo se u djelovima Federacije slavilo , dakle BIH nije željna uspjeha vec samo njen muslimanski dio, dok se srpski i hrvatski raduje usjesima matičnih država Srbije i Hrvatske!
Ovo je ono sto najvise volim u sportu, a posebno u kosarci, iskrena emocija..., npr dzaba Amerima sto su uzeli svetsko zlato kad nikada nece docekati da im klice 100 000 ljudi koji svaku pobedu i poraz prezivljavaju isto kao i igraci i da svi zajedno kao jedan podele tu radost.
Tih 50 000 nije nikakva vrlina, već svjedoči o potrebi da zbog duhovnog i istorijskog siromastva , praviš od pubertetlija heroje " nacije " .
Izvinjavam se moderatorima ako sam iskoračio van teme.
Luki je drugosrbijansko govno !

- By Tamerlan