Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da Dobric ne bi mogao da igra 3. Ako se ne varam,on ima 2m.. I sad treba sa tom visinom i gradjom da cuva Datomea,Kurbanova,Kalinica,Hangu.. Jedino treca dvojka..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By Edibledi
Рокада Kinsey-Добрић.
Симоновић је мало виши од Добрића 2-3цм али је тежи десетак кг.
Они су скроз различити играчи.

Добрић има са Гудурићем сличне карактеристике али ми делује атлетичније, док је Гудурић вештији са лоптом.

Ребић није добио праву прилику и ова акција са Мицићем је по мени потпуни промашај.
Није се његовим доласком ништа добило а спутаван је Ребић који је напокон почео да показује неки квалитет у важнијим утакмицама и то у одлучујућим тренутцима, тако се поклопило са Јовићевим проблемима. Иако је Ребић имао мало слободе, такорећи на кашичицу, он је из утакмице у утакмицу све мање грешио и када се чинило да се потпуно ослободио дошао је Мицић а Ребић је поново закован за клупу.
Мицић је имао и превише слободе а како је одиграо већину утакмица и битне моменте, видели сте и сами.

Звезда не сме да буде нечији полигон за вежбање туђих играча, позајмице из слабијих клубова у којима нису добили шансу.
Звезда мора да улаже у СВОЈЕ играче и да их разиграва.
Мицића је требало послати у ФМП али је очигледно боље жртвовати Ребића него Филипових сигурних 30+ минута.
И уместо да је изгурана прича са Ребићем који има уговор, да стекне што више искуства и самопоуздања јер ће Јовић вероватно отићи да заради неке паре а Мицић ће се, или вратити у Бајерн или отићи у неки Хаген.
Што га Мишко није разигравао у Меги, није ми јасно?!?
Сутра тако може да им пошаље Миљеновића. :D

1) Ребић, Јарамаз
2) Гудурић, Лазић
2/3) Дангубић, Добрић
3) ? Симоновић (можда), (Загорац - тешко)
4) Симанић, Митровић
5) ? Штимац?
...
Три странца су неопходна: На плеју, на центру и на крилу.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ne znam, ja sam nesto skeptik kada je Misko u pitanju, ako nam da barem jednog igraca ja cu biti presrecan, jos ako bi to bio Zagorac, uh.
Na pleju i beku svakako imamo lepu buducnost, bekovski tandem Guduric-Aranitovic je reprezntativni kalibar, na pleju imamo Radanova, sa Rebicem ne znam sta ce biti ali ako ostane sledece sezone onda je uprava resila da mu da sansu, a mislim da je decko i zasluzio, evo na primer svi hvale Ivanovica u Megi a ja sam siguran kada bi Rebic bio u istoj toj Megi sa istom slobodom da imao slicnu sezonu kao Crnogorac.
Micic je imao uspone i padove, vise je imao padova ali ne bih se ja njega tek tako odrekao, videli smo samo koliko je Jovic napredovao od svoje prve sezone u Zvezdi, tako da polako.
Generalno najveca misterija je pod kosem, moja neka idealna petorka pod kosem bi izgledala ovako:
4.Mitrovic, Simanic
4-5. Amer
5. Milutinov, Kuzmic
Korisnikov avatar
By skeske
U slucaju te rokade Dobric-Simonovic mijenja se i koncepcija ekipe, timu je onda neophodan jedan 4-5. Nisam ni mislio da se na ovakvu koncepciju tima rotiraju njih dvojica. U tom slucaju bi bilo klasicni odnos 7-5. Ove godine smo igrali sa 8-4, gdje je Simonovic glumio tog nekog petov visokog.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex88 napisao:Mislim da Dobric ne bi mogao da igra 3. Ako se ne varam,on ima 2m.. I sad treba sa tom visinom i gradjom da cuva Datomea,Kurbanova,Kalinica,Hangu.. Jedino treca dvojka..

Dobric je cista trojka. To igra celu karijeru, a i odlican je atleta tako da mu to super lezi. Kalina nije nesto visi od njega, mozda 2 cm.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ok,ti ga pratis sigurno ozbiljnije nego ja. Mislis li da bi mogao sledece godine da fizicki brani el trojke?

Korisnikov avatar
By Karaburac
Atletski svakako, a sad fizicki... Ko ce ga znati. U svakom slucaju malo je trojki u Evropi koje aktivno postuju svoje cuvare. Ok, oni najbolji to rade, ali jebes ga, Datome ( i njemu slicni) ce da napuni bilo kog cuvara, tako da i nije previse bitno.
Korisnikov avatar
By Zex88
I to sto kazes..:-) Videcemo,leto je pred nama..

Korisnikov avatar
By MileBL
Moje misljenje je da na ovakav nacin na koji sada igramo odbranu ne bi se proslavio, naime igramo jako agresivno, cak i preagresivno prema lopti i igracu sa loptom ali premalo pomazemo u odbrani kad je nas igrac u podredjenom polozaju, to je jedna od stvari koje najvise zamjeram Radonji. Donekle razumem takav nacin odbrane u EL gde su kvalitetniji protivnici koji lako kaznjavaju pomaganje ili udvajanje ali u ABA ligi gde se veliki broj igraca pogubi kad se udvoji to ne shvatam, bezveze otkrivamo svoje slabe tacke a imamo igrace koji su dobre atlete i mogu na pravi nacin skupljati i udvajati u odbrani.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Jesam li dobro ispratio na ovom tehnološkom "dostignuću" KLS-a da nema Kinzija ponovo?
Nadam se da nije opet neko šilbovanje...

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]