Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Rezultatski jeste obezvrdjena, ali meni je zanimljiva jer ne pratim KLS tokom sezone, sada imam priliku da se malo bolje upoznam sa timovima i igracima koji je igraju, ima tu zanimljivih igraca, neki od njih ce vjerovatno iskociti i naredne sezone biti clanovi nekih klubova iz Aba lige.
Takodje ocekujem vrlo zanimljivo finale izmedju Zvezde i Partizana, Zvezda ima iskustvo igranja EL dok Partizan ima iskusan tim sa velikim brojem stranaca i dva mjeseca skautiranja protivnika iza sebe.
Korisnikov avatar
By skeske
Nema potrebe da se komentarisu ove trening utakmice. Meni je zanimljivije pratiti FMP, da vidimo kako ce se snaci oni momci sto konkurisu za prvi tim.
Korisnikov avatar
By Peja
micky napisao:Utakmica protiv Tamisa prosla bez ijednog posta i ja se slazem sa Vama sto se mene tice,ova liga je cisto gubljenje vremena,pogotovu u ovakvom formatu.Igracima treba dati odmor,da se regenerisu za sledecu bukvalno nba sezonu,rade individualno na svojim nedostacima,a i rizik od povrede bi bio svakako manji.
ne moze, kaze covic stalo nam je do titule ove drzave jer smo u njoj i nastali
Korisnikov avatar
By Zex88
Vidi se uticaj Radonje.. :D
Korisnikov avatar
By skeske
The Answer napisao:Off

Što se Nastića tiče, videh negde gore, ja sam odavno čuo da dečko ima problema, mislim onih problema, u glavi, da guta kojekakve pilule itd. Ne znam da li je tačno ili nije ali je izvor jedan od najboljih drugara koji je veoma dobar sa likom koji je svuda uz igrače. I to je toliko poznata stvar da neretko viđam tvitove na foru- 2016-a a ljudi se i dalje pitaju šta je sa Nastićem :D

Lepus, dobra ova za pobegulje, dobra. Minoran broj njih, ali sam još odavno ispratio par njih sa poslednjim upisom tamo u aprilu, negde pred kraj one polufinalne serije i to uglavnom najglasniji da ih tako nazovem, dok svi normalni i dalje pišu, ređe ili češće nebitno je.
Iskopirao sam ovdje, ipak je Nastic Zvezdin igrac.

Kakvih problema ima? Psihicki je bolestan? Ruzna stvar za pitati ali zanima me jebiga....
Korisnikov avatar
By The Answer
Pa da psihički, ne znam tačno šta, kažu nije sav svoj i da pije neke tablete. Kao što rekoh ne znam da li je istina ili ne ali verujem čoveku. Verujem da nema problema da bi ga bar u fmp poslali za kls, ili mu bar nekad dali da sedi na klupi, očigledno nešto nije kako treba.
Korisnikov avatar
By Lepus
I ja sam to cuo, vjerujem da je istina. Nazalost.
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]