- Uto Maj 03, 2016 8:48 pm
vec sam ranije pisao da treba dobro rasporediti igrace u dve petorke..a ovakva podela ima smisla..
sto ste vec dobro primetili, imamo par nosioca i par specijalaca, to treba lepo upakovati, a ne ici u krajnost, jedna petorka odbrana druga napad , kao sto bi bilo kad bi kretali teo bb kalinic bjelica bobi..recimo
mnogo bolje deluje, jovic bb kalinic bjelica bobi
druga teo, nedovic, dangubic jokic radule..
MileBL napisao:Kad u petorci imas Bogdanovica i Bjelicu i bilo kojeg centra jer svi nasi centri bolje igraju napad nego odbranu pametnije je poceti utakmicu sa Jovicem nego Teom jer Jovic odlicno organizuje igru i napad zbog njega ne bi nista trpeo a sa druge strane odbrana bi kud i kamo bila na visem nivou, e sad ako to nekome nije smisleno ja mu ne mogu pomoci.moram priznati da ovo deluje dobro zamisljeno...
vec sam ranije pisao da treba dobro rasporediti igrace u dve petorke..a ovakva podela ima smisla..
sto ste vec dobro primetili, imamo par nosioca i par specijalaca, to treba lepo upakovati, a ne ici u krajnost, jedna petorka odbrana druga napad , kao sto bi bilo kad bi kretali teo bb kalinic bjelica bobi..recimo
mnogo bolje deluje, jovic bb kalinic bjelica bobi
druga teo, nedovic, dangubic jokic radule..
AJMO BRACO UZET AMERE