Stare teme
Jaycee Carroll napisao:Znaci ovo je po tebi zezanje:

U pravu si ovo za bolesne ljude, zato se tebi ne treba smejati!
To i nije baš bilo zezanje, priznajem! Oprosti ako možeš!
To je bila čista provokacija! Hteo sam da te isprovociram, da vidim kako reaguješ, kako se osećaš kada te neko uvredi.
Uspela je provokacija, našao si se uvređenim ali, nažalost, nisi osetio ono što oseća Boban Marjanović kada se podsmevaju njegovom fizičkom izgledu. Možda se oseća tužno zbog svog izgleda a možda žali ljude koji se bave površnim stvarima a ne udubljuju se u prave vrednosti.
Fizički izgled je Bogomdan. Ako se smeješ čoveku zbog izgleda, smeješ se lično njegovom Tvorcu, koji ga je takvim stvorio. Treba gledati nečije ponašanje kakvo je, karakterne osobine, da li su dobre ili loše. Da li si čuo za okrečene grobove? To je izraz za ljude čija je spoljašnjost privlačna a duša im je ispunjena tamom.
Svako od nas se rodio, raste, stari i na kraju umire. To ne možemo da promenimo. Ono što možemo da promenimo i na šta možemo da utičemo je stanje našeg duha, njegovo uzrastanje, padanje, mladolikost, ostrašćenost, zlobu, dobronamernost, zlopamćenje ili praštanje...
Svako od nas možda ima neke bolesne navike, neke mane, neke vrline, talente. Neko više, neko manje ali svi imaju razum da razlučuju šta valja a šta ne valja, i to u onom suštinskom smislu, kada su najbitnije stvari u pitanju. Za one druge stvari, manje bitne, su presudni darovi, tj. talenti.
Karaburac napisao:Odlicna vest za Igokeu, a mislim da je dobro to i za Jorovica.
Nadao sam se da dodje u Radnicki,svidja mi se da ne igra za poene,indeks mu je rasporedjen u svim kategorijama...
Korisnikov avatar
By dachakg
Karaburac napisao:Buducnost je izgleda dovela centra.
Jel se zna kog? Neki link?

Edit: http://www.vijesti.me/sport/kolmen-novi ... nak-144144
Nadjoh ga ja! :)

"Uradili smo 90 odsto posla na formiranju tima za narednu sezonu, a ako se pojavi interesantan igrač na tržištu, mi ćemo ga dovesti. Da li će biti još dolazaka zavisi i od toga kako će se na pripremama ponašati igrači pod ugovorom. Ako tokom priprema ne budu poštovali grb i dres Budućnost Volija, sa njima će biti raskinuta saradnja. Želimo pravi odnos prema obavezama na terenu, a uprava će se potruditi da imaju maksimalne uslove. Mislim da smo formirali dobar tim, ali to ne mora da garantujemo da ćemo napraviti dobre rezultate naredne sezone u ABA ligi i Evrokupu. Ono što je sigurno, ekipa će od prve utakmice u narednoj sezoni davati maksimum, a očekujem da ćemo imati i podršku navijača", zaključio je Bokan.

Hmmm,da li ovo znaci da su se razocarali u nekog,ili imali problema sa ponasanjem pojedinaca? 8-)
Korisnikov avatar
By Kure
dachakg napisao:
Karaburac napisao:Buducnost je izgleda dovela centra.
Jel se zna kog? Neki link?

Edit: http://www.vijesti.me/sport/kolmen-novi ... nak-144144
Nadjoh ga ja! :)

"Uradili smo 90 odsto posla na formiranju tima za narednu sezonu, a ako se pojavi interesantan igrač na tržištu, mi ćemo ga dovesti. Da li će biti još dolazaka zavisi i od toga kako će se na pripremama ponašati igrači pod ugovorom. Ako tokom priprema ne budu poštovali grb i dres Budućnost Volija, sa njima će biti raskinuta saradnja. Želimo pravi odnos prema obavezama na terenu, a uprava će se potruditi da imaju maksimalne uslove. Mislim da smo formirali dobar tim, ali to ne mora da garantujemo da ćemo napraviti dobre rezultate naredne sezone u ABA ligi i Evrokupu. Ono što je sigurno, ekipa će od prve utakmice u narednoj sezoni davati maksimum, a očekujem da ćemo imati i podršku navijača", zaključio je Bokan.

[highlight=#ffff80]Hmmm,da li ovo znaci da su se razocarali u nekog,ili imali problema sa ponasanjem pojedinaca?[/highlight] 8-)
Bunić? .!.
Korisnikov avatar
By dachakg
Kure napisao: [highlight=#ffff80]Hmmm,da li ovo znaci da su se razocarali u nekog,ili imali problema sa ponasanjem pojedinaca?[/highlight] 8-)
Bunić? .!.[/quote]
Mislio je na igrace koji su trenutno pod ugovorom,a Bunic je vec u Radnickom!
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 37

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]