Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Za naše uslove i ovaj deo godine odličan potpis iskreno.

Ajde prvo šta mi se ne sviđa:
Njegova usijana glava.
Prisutni drastični padovi u koncentraciji.
To što je doveden i forsiran kao bivši igrač Zvezde.
Što nije plaćen malo.
Može doneti poremećaj hemije koju smo izgradili protekle nedelje u odsustvu Pantera.
Što je pored toga još Miškov igrač.

Šta mi se sviđa:
Ozbiljan centar - stalni član Francuske repke, 26 godina i tri EL sezone za sobom, uz dve u EK, dakle 5 godina, odnosno od 21. godine igra na vrhunskom nivou u Evropi.
Prošle godine kod Mitrovića sazreo kao igrač i bio jedan od nosilaca igre osvajača EK, bio je na 12 poena i 6 skokova.
Ove godine igrao EL na vrlo pristojnom niovu u Makabiju, dakle 2 meseca u ozbiljnom timu kakav je ove godine Makabi. Odigrao je 5 utakmica ove sezone u EL, prosečno igrao 11 minuta po utakmici, a s obzirom da je doveden umesto povređenog Žižića, minutaža mu je očekivano opadala kako se Ante vraćao u roster. Stoga je Matijas igrao protiv Zvezde, Armanija i Asvela 18,13 i 15 minuta, uz u te tri utakmice prosečno 12 poena, 4 skoka, 1 asistenciju, 1 ukradenu i 1,3 izgubljene lopte. Pored toga vrlo dobar procenat šuta iz igre 13/15 za dva odnosno 87%, ali i 9/16 sa bacanja, što je 56%.
Doneće nam sigurne poene i dubinu u igri.
Doneće nam čvrstinu u odbrani.
Doneće nam određenu energiju na obe strane terena, ali i u svlačionici (što može biti i loše).

Zadovoljan sam više nego što sam nezadovoljan. :shifty:
Korisnikov avatar
By Zex88
Bice zanimljiv mec Buducnost-Partizan..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Zex88 napisao: Pon Dec 20, 2021 2:58 pm Bice zanimljiv mec Buducnost-Partizan.. Slika

U kom smislu mislis...........
Korisnikov avatar
By Zex88
gramada napisao:
Zex88 napisao: Pon Dec 20, 2021 2:58 pm Bice zanimljiv mec Buducnost-Partizan.. Slika

U kom smislu mislis...........

Pa malo su se svadjali prosli put..Slika

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lesor u sredu sleće u Beograd, očekuje se da će biti spreman za Megu.

Kažu da se vraća Panter sutra, ali imaju probleme Trifa i Kuruc...

Igramo protiv cirkuzanata iz Krasnodara, koji su za vikend igrali 2 produžetka sa Njižnjim iz Novgoroda i izgubili 108-104. Uhvatio sam zadnja 2 minuta 2. produžetka i frapirao se načinom igre našeg sutrašenjg protivnika. Totalna divljina, skoro tako nešto nisam video...

Pašutin je dobio otkaz, klupu preuzeo moj brat Maksa (Branko Maksimović), koji mu je bio prvi pomoćnik, verovatno kao samo privremeno rešenje.

Sve konce drži Erik MekKalum, koji ima prosek oko 20 poena. Tu je naš povremeni reprezentativac Paunić, tu je Stoton Kid, a tu je i bivši NBA igrač Kuk. Glavna snaga im ide od centarske linije gde su tek oporavljeni Alan Vilijams i Motli koji ima 24 poena i 8 skokova u EK prosečno...

Znači klasična ekipa koja će da nas urniše, po svemu sudeći, sem ako ne nametnemo neki svoj ritam i zaustavimo ih.
Korisnikov avatar
By skeske
Lesor veoma dobar spoj snage i atleticizma, a posto ste bili prilicna tanjez na 5 defanzivno, mislim da ce vam bas sjesti.
Bice zanimljivo vidjeti tu transformaciju Lesora u Grobijevim postovima, od limitiranog glupana do najboljeg centra jos od 2010 :D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 60

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]