Stare teme
By serbiancafe
Košarka u najsvetlijem izdanju:
"Litvanski novinar na Twitteru: mladi košarkaši Srbije i Crne Gore skandirali su "Bosna, Bosna"; u dvorani u kojoj se igralo večerašnje finale. Domaća publika ih je izviždala, no to ih nije spriječilo da daju podršku svojim komšijama." - BN
By SinisaBL
Musa ako popravi šut će biti kompletan igrač. Klipa treba zvati Sikiraša za sledeće okupljanje u-18 reprezentacije. Obzirom da je sa Pala, to neće biti problem.
Čestitka Bosancima.
By Bojdo
Musa sam bukvalno dobio utakmicu , naravno puno je lopti potrosio ,ali se očit talenat vidi!
Campara dobar u finalu , znao je povuci kad su zatvarali Musu, što se seniorske kosarke tiče, loša konstitucija, mogao bi ga i rast zezazi!Dječku sve najbolje!
Sikiras ponovo užasan , u igri pod kosem , kad ne prolazi snaga , njegovi limit postanu itekako vidljivi, za mene najveće razočaranje na prvenstvu!

Čestitke BIH!
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Izgleda se kosarka vraca kuci odnosno bivsoj Jugi, najtalentovanijii u Evropi u svojim generacijama: Luka Doncic, Dzanan Musa, Dragan Bender, Borisa Simanic, malo stariji Hezonja, Saric, Nurkic, Jokic, Milutinov itd..
By DVS15
SinisaBL napisao:Musa ako popravi šut će biti kompletan igrač. Klipa treba zvati Sikiraša za sledeće okupljanje u-18 reprezentacije. Obzirom da je sa Pala, to neće biti problem.
Čestitka Bosancima.
Sikiraš je bio svojevremeno na kontrolnim treninzima KSSa,odlučio je da pripada negde drugde i to je to.
Čak ne znam koliko je promena reprezaentacije tehnički izvodljiva.U fudbalu je mnogo lakše čini mi se.Teško se tu nešto može uraditi.
Ovo je poslednji trenutrak ako ima pameti u košarkaški savezima Srpske i Srbije da se nešto uradi po ovom putanju za neke naredne generacije.

Inače,čestitke BiH.Musa dominirao na prvenstvu,poput Šarića ili Rubija nekad ranije.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Leptejebo 50 000 ljudi docekalo zlatne kadete, koliko je BIH zeljna uspeha, svaka im cast ovo je za svako postovanje, inace cestitke i kolegama forumasima iz komsiluka!
Ovo je ono sto najvise volim u sportu, a posebno u kosarci, iskrena emocija..., npr dzaba Amerima sto su uzeli svetsko zlato kad nikada nece docekati da im klice 100 000 ljudi koji svaku pobedu i poraz prezivljavaju isto kao i igraci i da svi zajedno kao jedan podele tu radost.
Korisnikov avatar
By skeske
Ne BIH. Dio Federacije BIH. Drugi dio nije zeljan uspjeha, radujemo se skoro svakog mjeseca ovakvim stvarima :) . A onaj treci dio se radovao isto, falili su im Bender, Hezonja ili ko jos za jos vece slavlje protiv Amera :)
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 46
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]