Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
Meni je Lazarević profil igrača sličan Kaliniću ili npr. Mačiulisu...sa JK baš nema mnogo veze.
Korisnikov avatar
By skeske
surda napisao: Uto Okt 29, 2019 2:59 pm
skeske napisao: Uto Okt 29, 2019 1:25 pm Nadam se da krvnicki radi na sutu, preko godinu dana je imao fore. Sigurno nece biti vise onakav atleta, ali jak je kao bik i ako upristoji sut moze biti Marko Jagodic Kuridza za bogate.
FMP se ne sali, dobro to izgleda. Predost im je sto imaju vremena za trening, jedna utakmica sedmicno, dobra priprema i odlicna energija. Djokovic je tu visak, ali neka ga, neka smeta malo kao treci plej :)
Po cemu uopste mozes Lazarevica i Kuridzu porediti?
Mislio sam na stil igre, nekako ne vjerujem da ce Lazarevic moci da igra kao prije poslije ovog unistavanja povredama. Mozda sam pretjerao sa Kuridzom, ali poenta je da vjerovatno karijeru nece vise moci graditi na atleticizmu nego vise na prirodnoj snazi koju posjeduje.
Ali vidjecemo...

Inace, Radanov je MVP prvog mjeseca ABA lige. Sjajna stvar za njegovo samopouzdanje i jos jedno priznanje za sistem FMPa.
By milanezija
Priznanje kog sistema? Momka godinama saltate gore dole, proslu sezonu izgubio, pretproslu loptu nije video od pikavca... FMPov sistem smisao dobija tek kad nema juniora u njemu. Tada Uskokovic, Radanov itd mogu da postanu kosarkasi
Korisnikov avatar
By skeske
Sta znam, mozda ja premalo ocekujem, a vi previse od nekog razvojnog tima. Meni ovo sto radi FMP i te kako ima smisla (od period Dobrica i Gudurica, prije je bilo zivo rasulo ali i to razumijem jer su sve dali u Zvezdu i onda par godina pokusavali neki temelj da naprave). Sakupljaju evo vec 3-4 godine sve sto je dostupno od mladjih neafirmisanjih igraca, probavaju, dovode macke u dzaku sa strane, i uz par iskusnijih, to izgleda sasvim dobro. Napravili su sistem sa mladim trenerima koje ne opterecavaju rezultatom, ali on je uvijek prisutan, dva puta vicesampioni zemlje, prisutni u borbi za gornji dio tabele u ABA... nista ja tu ne bih mijenjao. Jedina mi je greska sto Jovanovic nije otisao tamo, ali ok, nije zelio kao ni Nenadic ili je nesto drugo, ne znam,
U sustini, razumijem ja kuknjavu na juniora, ali poslednjih godina ovo je vise nego dobro.... E sad, jedino ako neko misli da Uskokovic ili Pecarski ne trebaju ici na klupu ako udju u mod stetocina, za te stvari neka idu u Megu sa Trifunovicem da psuju trenera, nisam za takav sistem u FMPu.
Korisnikov avatar
By Lepus
Koliko FMP igra tečnije, ljepše, brže, a mislim i bolje, kada je na klupi Pot. Mislio sam da poslije Čovića juniora, nikada u FMP-u neće biti tako ogavan lik, ali izgleda da sam se prevario.
Korisnikov avatar
By Zex88
Isto mislim.. Previše guli loptu, prolazi vreme..
Prekršaji ključnih igrača zezaju FMP..

Rit, Radanov i Uskoković su mi pod moranje u Zvezdi za sledeće leto..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By milanezija
Zex88 napisao:Isto mislim.. Previše guli loptu, prolazi vreme..
Prekršaji ključnih igrača zezaju FMP..

Rit, Radanov i Uskoković su mi pod moranje u Zvezdi za sledeće leto..

Taman da budu na pozicijama od 13. do 15. igraca
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa računam Uskoković umesto sina, Rit umesto Fajea i Radanov umesto Stratosa..

By milanezija
Pot je genije, al ovo sto je CZV uradila Radanovu je genocid nad kosarkom

Momak je ovo isto mogao igrati i pre 3 godine, koliko me secanje sluzi vec tad je imao telo za seniorsku
Korisnikov avatar
By Zex88
Mogao je apsolutno.. Međutim kod nas je problem verovati u domaćeg igrača, još ako je mlad, e to ga tek izbacuje iz bilo kakve priče..

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]