Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nikolic otisao u Bilbao. Dobra ekipa za njega, vidicemo koliko ce imati prostora tamo da igra. U grupi su sa Partizanom pa cemo ga videti tad kako se uklopio tamo.
Korisnikov avatar
By Jomer
ULTRA KOŠARKA napisao:Ako im je ostoa Sito Alonso na klupi dobro će se Nikolić uklopiti.

Sito Alonso je preuzeo K. LAboral

Bilbao finansiski dosta nestabilna ekipa, nesto slicno kao nasi klubovi, na primer sa spanskih foruma Andjusic je tamo za sezonu imao 120 000e, ne verujem da je Nikolic dobio vise
By Edibledi
Јарамаз, Поповић, Милисављевић, (Мусић)
Симић, Ђоковић, Мушиди
Загорац, Симеуновић, Чанчар
Јанковић, Каба, Глоговац, Спасојевић (Павловић)
Тејић, Вељковић.

Тренутни састав Меге.

By Edibledi
skeske napisao:Aranitovic? Zar nije receno da ce biti u Megi i sledecu sezonu?
Ne znam, nisam čuo.
Onda će imati 8 bekova u rotaciji.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ova ekipa Mege ima potencijal da igra ozbiljno dobru odbranu. Oba pleja, Jaramaz i Milisavljević, važe za dobre defanzivce. Spoljni igrači, Simeunović, Zagorac, Popović su dobri defanzivci za uslove ABA lige...Mušidi u svom uzrastu važi za izvrsnog defanzivca. Visoki igrači su dosta pokretljivi...Tejić je solidan rim protector i Kaba bi trebao da je isto. Pozicioni napad će im biti problem, nemaju pleja tipa Ivanović, tako da će verovatno igrati još bržu košarku nego prošle godine.
Korisnikov avatar
By skeske
Opet ce se oni potuci za plej of, ne sumnjam, ima tu i kontinuiteta, imaju u vodju, bice nezgodni sa brzom igrom.... Definitivno cemo uzivati sledece sezone uz Megu i FMP, bar mi koji volimo gledati djecu kako se igraju kosarke :)
Korisnikov avatar
By MileBL
Prvi put od kad postoje u ovom formatu igrace dva takmicenja, mislim da ce to uticati na njih, nema sanse da svezinom i presingom dobijaju utakmice kao prosle sezone.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]